2777
2789
عنوان

درد دل با مادر

371 بازدید | 15 پست

بچه ها یه سوال برام پیش اومده شماها هم با ماماناتون راحت نیستین؟ چقد دلم درد دل میخواد کاش وقتی با مامانم راحت درد دل میکردم نصیحت نمیکرد دعوام نمیکرد و فقط دلداریم میداد تا منم زندگیم اینقد گوه نمیشد و همه حرفارو یا تو خودم بریزم یا تو این صفحه مجازی کاش میفهمید خنده هام ظاهریه و دلم افسرده س کاش...

من مادرم فوت کرده.وقتی هم زنده بودن از مشکلاتم نمیگفتم چون غصه میخورد فقط شادیا رو میدید و خوشحال بود که خوشبختم.

منم از شادی مادرم شاد میشدم و مشکلاتم کمتر به چشم میومد

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم مادر داشتم تا باهاش حرف بزنم و نصیحتم کنه😭😭

شاید باورت نشه ولی بودو نبودش دیگه برام فرقی نمیکنه ۳۰ ساله تموم حرفا رو دلم مونده و بخاطر همین کشیده شدم سمت جنس مخالف و دوستیای بیخود 

شاید باورت نشه ولی بودو نبودش دیگه برام فرقی نمیکنه ۳۰ ساله تموم حرفا رو دلم مونده و بخاطر همین کشید ...

فکر میکنی که بود و نبودش فرقی نداره.من دلم برا همه چیز تنگ شده برا خودش برا صداش حرفهاش راه رفتنش غذاهاش نگاهش😭😭

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

من هر وقت با مامانم درد دل میکنم پشیمونه میشم چون خیلی غصه می خوره😩

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
فکر میکنی که بود و نبودش فرقی نداره.من دلم برا همه چیز تنگ شده برا خودش برا صداش حرفهاش راه رفتنش غذ ...

اخه منم خیلی دلم حرف زدن میخواد ولی هیچوقت کنارم نبوده امروز همش در حال گریم و ناراحتی بازم متوجه نشد بپرسه چه مرگته اخه آروم باش من کنارتم

من هر وقت با مامانم درد دل میکنم پشیمونه میشم چون خیلی غصه می خوره😩

مامان من غصه نمیخوره فقط دعوام میکنه میگه دیگه حق نداری همچین کاری کنی و کلی دردمو بیشتر میکنه

عزیزم باور کن از بس مشکلات زیاد شده مامانها و باباها اصلا حوصله ندارن همش درگیر رفع و رجوع کردن نیازهدی خانواده هستن.منم هم سن خودتم ولی الان خودم مادرم و مشکلات دارم با همه وجودم درک میکنم.فقط تو رو خدا حواست باشه که هیچ کس هیچ کس جای مادرتو نمیگیره هیچ وقت

مامان من غصه نمیخوره فقط دعوام میکنه میگه دیگه حق نداری همچین کاری کنی و کلی دردمو بیشتر میکنه

عزیزم شاید قصدش دلداری دادن یا دلسوزیه اما راهشو بلد نیست

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
عزیزم باور کن از بس مشکلات زیاد شده مامانها و باباها اصلا حوصله ندارن همش درگیر رفع و رجوع کردن نیاز ...

نمیدونم واقعا امروز که به آغوشش نیاز داشتم و نداشتمش دلم ازش سیاه شد

نمیدونم واقعا امروز که به آغوشش نیاز داشتم و نداشتمش دلم ازش سیاه شد

حتما بهشون بگو بهتون نیاز  دارم اونوقت میبینی عین یه فرشته کنارتن

حتما بهشون بگو بهتون نیاز  دارم اونوقت میبینی عین یه فرشته کنارتن

دیگه جرات ندارم.امروز تصمیم گرفتم دیگه تو خودم باشم با دنیا همه قطع رابطه کنم شاید اینجور آروم شم تنهای تنها تو سکوت مطلق