2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتونو از کی به فامیل اعلام کردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 53 پست
عزیزم شما تو سونو آنومالی جنسیت رو فهمیدید؟

ن گلم توان تی

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

دخترم از وقتی قطعی شد اسمش تقریبا دوماه به زایمان

پسرم از وقتی مجرد بودم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسم بچه هامو خیلی وقته انتخاب کردم و هروقت حرفش میشد و یکی ازم میپرسید میگفتم اسم دختر فلان میزارم اسم پسر فلان 

وقتی هم فهمیدم حاملم تو همون ازمایشگاه زنگ زدم ب مامانم گفتم اونم همه عالمو پرکرده بود 

قبل حامله شدنم همه اسم بچه هامو میدونستن ولی مادرشوهر و پدرشوهرم زنگ زدن اسم انتخاب کردن نازه بمنم تبریک نگفتن ب پسرسون گفتن 😒😒

تازه تاکید هم میکننحتما اسمایی که ماگفیتم رو بزار اگه نزاری اسمش هرچی باشه ماهمون اسم انتخابی خودمون صداش میکنیم

آنومالی انجام دادید؟؟

ن 

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
پارسال سقط دوقلوداشتم عمدی بود،بعداون هشت ماه اقدام کردم نشدرفتم عکس رنگی ماه بعدش باردارشدم خداروشک ...

منم این ماه عکس رنگی گرفتم مشکلی توش نبود تو عکس رنگیت مشکل بود؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
منم این ماه عکس رنگی گرفتم مشکلی توش نبود تو عکس رنگیت مشکل بود؟

ن گلم مشکلی نبودچون اون ماده حاجب که میزنن باعث میشه اگه تولوله هاترشح باشه بازکنه ک اسپرم راحت بره

من باردار نیستم ولی  قربونش برم همسرم اسم نی نی رو اگه دختر بشه به همه خانوادش گفته ،برای اینکه کسی اسم دخترمون رو نگذاره 😄😚😅.الان همه میدونن 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚