سلام دوستان من قابلمه مسی گرفتم بعد یکسال دادم سفیدش کردن یکی دو بار توش خورشت درست کردم سیاه شده چرا ؟دوباره باید برم بدم سفیدش کنند ؟؟لطفاااااااا راهنمایی کنیدددددددددد ممنون😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم داخل و دور تا دور قابلمتو کاملا با رب اغشته کن و بزار نیم ساعت بمونه بعد با اب بشورش، هیچوقت هم قابلمتو باسیم نشور که خراب میشه. الانم مشکلی نداره میتونی ازش استفاده کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیرون قابلمه مسی رو اگه بخای بشوری بهترین روشش اینه که آرد و نمک و سرکه سفید رو قاطی کنی و بمالی بهش. بعد یه ربع یا نیم ساعت رنگش باز میشه. البته خیلی سریع رنگش باز میشه ولی حالا تو بذار یه ربع بمونه. بعد با اسکاچ و صابون یا ریکا بشورش
توی قابلمه هم با این روش یه مقدار روشن تر میشه ولی برای بیرونش عالیه
سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی