2777
2789
عنوان

بچه هابیاین که دوباره خواب دیدم

188 بازدید | 28 پست

اول بگم که باردارم،خواب دوجفت گوشواره دیدم که مال خالمودخترخالم بود روزمین مونده بودن یکی طلاسفید بودیکی زرد،بعد دیدم مامانم یه پسربچه اورد توبقلش اول فکردم مال منه بعد دیدم مال خواهرمه دادبغلم گف ببرتو منم بردم تو تعبیرش چیه بااین خواب نینی منومیتونین حدس بزنین چیه؟

براشادی دلم صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از جوش شیرین استفاده نمیکنی؟ من استفاده کردم درست بود به هرکی هم گفتم درست بود. چند هفته ای؟

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا

من جوش شیرین ریختم رو ادرارم هیچ واکنشی نداشت. اگه بجوشه بچه ت پسره اگه هیچ واکنشینشون نده دختره. من با اینکه ادرارم غلیظ بود و جوش شیرین زیادی هم ریختم هیچ واکنشی نشون نداد

من جوش شیرین ریختم رو ادرارم هیچ واکنشی نداشت. اگه بجوشه بچه ت پسره اگه هیچ واکنشینشون نده دختره. من ...

این براهفته های پایینترجواب میده یبارانجام دادم جوشید یبارم واکنش نداد واسه همین باورش ندارم

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
این براهفته های پایینترجواب میده یبارانجام دادم جوشید یبارم واکنش نداد واسه همین باورش ندارم

مگه چند هفته ای الان؟ بتا چند بود برات؟