2777
2789
عنوان

کار در منزل

101 بازدید | 7 پست

استخدام  💵☎️

اگر  دانشجويي و وقت نداري هم كار كني هم درس بخوني  يا وقت كافي براي كار بيرون از خونه نداري اين كار رو امتحان كن كمكت ميكنه

کار اینترنتی 📱

به صورت کار در منزل از سراسر کشور🏠

خانم و آقا 👨🏻👩🏻

کارتن صنعتی شهید سلیمی و فروشگاه های اینترنتی وابسته به صورت کار در منزل و کار اینترنتی استخدام می کند

شرایط عمومی

داشتن حداقل 16 سال تمام ، نداشتن سابقه کیفری موثر  ، دسترسی به اینترنت در منزل حتی با موبایل ، دارا بودن حداقل مدرک دیپلم  یا پایان دهم دبیرستان

👩🏻‍💻👨🏻‍💻نوع کار :  درج مطلب در  گروه ها سایت ها و کانال ها  ،کپی مطلب  ، تهیه مطلب   و نظایر آن در منزل با رعایت کامل قوانین کشور 🇮🇷

آموزش های لازم از طریق کانال ت ل گ ر ا م و  حین کار به صورت اینترنتی و رایگان ارائه خواهد شد  

⏰ساعت کار:  

انتخاب ساعات کاری به انتخاب همکار انجام می شود

💵حقوق : ماهانه مبلغ یک میلیون تومان -  که حقوق هر روز  همان روز کارت به کارت می شود 💵

بابت استخدام و شروع همکاری هیچ گونه مبلغی اخذ نمی شود

برای اطلاعات بیشتر با من از طریق ت ل گ ر ا م در ارتباط باشید fb7171@

🌸😊

حيفه از دستش بدين🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.