2777
2789
عنوان

خرید خونه

125 بازدید | 13 پست

سلام دوستان به نظرتون با ۶۰۰ میلیون میشه توی تهران خونه خرید البته یه جای متوسط نه خیلی پایین 

کجاها میشه خرید کسی میدونه ؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد 

خیر داخل تهران نه اطراف میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای شوهرم بین میدون شهدا و خراسون خونه 67 متری خرید نزدیک 600 تومن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یکی از دوستای شوهرم بین میدون شهدا و خراسون خونه 67 متری خرید نزدیک 600 تومن

وااای یعنی اونجا متری ده میلیونه ؟؟ 

نازي آباد كه پايين شهره بين متري 9تومن تا 12تومن من ديدم 

خدا لعنتشون كنه خونه اي كه پارسال با 250تومن ميشد خريد الان با 600تومن هم نميشه خريد 

صاحبخونه ها هم كه شدن يزيد 

بخدا امشب گريه كردم از پارسال پول جمع كرديم امسال خونه بخريم با اين وضع گروني با پول خونه اي كه ميخواستيم بخريم ميتونيم اجاره كنيم 

توروخدا دعا كنيد ما هم بتونيم خونه بخريم 

الان صاحبخونه گفته بلند بشيد هيچ جا گيرمون نمياد😭😭

از ديشب خواب ندارم

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
وااای یعنی اونجا متری ده میلیونه ؟؟ 

🤕🤕🤕🤕

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نازي آباد كه پايين شهره بين متري 9تومن تا 12تومن من ديدم  خدا لعنتشون كنه خونه اي كه پارسال با ...

واای میفهمم خیلی سخته من که افسردگی گرفتم