2777
2789
الان 2 ماهه وزن و قد نبردم این ماه میبرم ولی بچه هایی که از پسرم وزن و قدشون کم بود رشدشون خوب شده ...

پسر کلا یهو توقف میکنه بعد ماشالله عین سرو میره بالا. این زیاد دیدم. ولی بازم گندم و جو و ماش جوانه هاش خشک کن و پودر کن بریز تو غذاش. عالیه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
18 ماهه  نه پسرم خوب میخوره ماشالاه ولی نمیدونم کجا میره

یعنی تو ۱۶ ماهگی این قدو وزن بوده ..تعجب میکنم پسرمنم سنش همینه باهمین قدووزن هم بهداشت هم دکتر میگن خیلی خوبه شاید یه کوچولو وزنش بیشترباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو ۱۶ ماهگی این قدو وزن بوده ..تعجب میکنم پسرمنم سنش همینه باهمین قدووزن هم بهداشت هم دکتر میگن ...

آخه اصلا نشون نمیده نمیدونم چیکار کنم 

من خودم متوسطم اما باباش و خواهر و برادرام قد بلند و درشتن 

آخه اصلا نشون نمیده نمیدونم چیکار کنم  من خودم متوسطم اما باباش و خواهر و برادرام قد بلند و در ...

واقعا سخت میگیری حالا باز ببر اندازه بگیرن اما خواهرزاده من تو دوسال ونیم دوازده کیلو اینجوری هرس خوردن داره 

پسر کلا یهو توقف میکنه بعد ماشالله عین سرو میره بالا. این زیاد دیدم. ولی بازم گندم و جو و ماش جوانه ...

جوانه گندم استفاده میکنم تو سوپش میریزم ، البته نه همیشه هر از گاهی

اما مرتب عصر ها بهش ماست و دارچین یا ماست و گرددو و بادام میدم 

شیر اصلا نمیخوره

جوانه گندم استفاده میکنم تو سوپش میریزم ، البته نه همیشه هر از گاهی اما مرتب عصر ها بهش ماست و دارچ ...

جوانه رو مرتب بده. پای مرغ بهترین منبع کلسیم. و سنجد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خداکنه ولی الانکه که خیلی ریزه میزست بچه داداشم مامان باباش دوتاشون ریزن همسن پسر منه بچشون اینقدر چ ...

بعضی وقتا میگم چی میدن به نی نی ها اینطور رشد میکنن والا صبح تا شب همش درگیرم چی بخوره چی نخوره