2777
2789
عنوان

دیگه بریدم چرا همه بدبختیا برامنه مگه من چیکار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان زندگیت خوندم خیلی ناراحت شدم عزیزم برات نمی دونم چی بگم شوهرت چطور آدمیه کار می کنه

ادم بدی نیس بله کار هم میکنه البته اوضاع مالی مونم داغونه ولی اون تلاششو میکنه بیکار نمیشینه ادم کاری هست 

باهاش قهرم خییییلی هم قهرم اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم 

من زندگی پر از سختی داشتم شاید بخوام بگم قابل باور نباشه اما هیچوقت خالقمو نادیده نگرفتم تنها مرهمم خدا بود بخاطر همین میگم بخدا نزدیکتر شو بهترین رفیقت میشه 

با خدا باش پادشاهـــــــــــــــی کن..........
گفتنش خیلی اسونه خدا رو شکر که سرتون نیومده و نمیتونین درک کنین دوستم

عزیزم هیچ کسی تو زندگی بدون مشکل نیست هر کس هم بگه مشکل ندارم دروغ گفته ...توکل کن به خدا ..به خودت انرژی مثبت بده بقیه در حق شما بدی کردن دلیل این نمیشه که شماهم بد بشید ..مادرتون بد بود شما مادر خوبی باشید پدر وبرادر شما ادمهای بدی هستند به زندگی شما چه ..شما خوب باشید واز بدی ها دوری کنید این بهترین کاره ..

عزیزم هیچ کسی تو زندگی بدون مشکل نیست هر کس هم بگه مشکل ندارم دروغ گفته ...توکل کن به خدا ..به خودت ...

مادرم بدی کرد درست ولی سرکوفت هاش نمیزاره راحت زندگی کنم..پدر و برادرم بد بودن ربطی به زندگی من نداره ولی باعث شده همسرم و خونوادش هر کار میخان بکنن باهام چون شوهرم میدونی کسی نیس که حمایتم کنه جایی رو هم ندارم که برم هر کار میخان میکنن چون بی کسم

مادرم بدی کرد درست ولی سرکوفت هاش نمیزاره راحت زندگی کنم..پدر و برادرم بد بودن ربطی به زندگی من ندار ...

عزیزم این درک پایین وبی فرهنگی خانواده شوهرت رو میرسونه نه چیز دیگه ...مادر شوهرتون اگه انسان خوبی بود کم وکاستی زندگی شما رو به شما گوشتزد نمیکرد...ویا همسرتون پشتوانه شما میبود.  من با اینکه پدرم معتاد بود ..همیشه مادر شوهرم به شوهرم میگفت عروسم تو زندگی سختی زیاد کشیده از نداری وخیلی چیزای دیگه ..باید کاری کنی ناراحتی های دوران مجردی یادش بره ...خدا رو شکر اینقدر فهمیده هستن هر دو که تا الان نزاشتن آب تو دلم تکون بخوره ...عزیزم 70 درصد مشکلات شما رو من هم داشتم ...ولی با توکل به خدا همه رو تقریبا فراموش کردم ..میدونم ناراحتتون میکنه ولی شما گوش ندید خودشون به کار بدشون پی میبرن..چوب خدا صدا نداره گلم

عزیزم این درک پایین وبی فرهنگی خانواده شوهرت رو میرسونه نه چیز دیگه ...مادر شوهرتون اگه انسان خوبی ب ...

میخام گوش ندم میخام مثبت فکر کنم میخاد دلم به اینده روشن باشه ولی چند وقت یه بار یه دفعه کم میارم یه مدت طولانی قوی ام ولی یه دفعه میشکنم حالم داغون میشه

نگوازخدامتنفرم این حرف شیطان توداری امتحان میشی وفقط خدامیتونه کمکت کنه اگرخالصانه به طرفش بری ازخدادوری نکن وضعیتت بدترمیشه وهمیشه کوچکترین نکات مثبت زندگیتوببین