بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من یه دختر کلاس اولی دارم درساش بد نیست خوبم نیست امتحان املا شو فقط سه تا غلط داشته ولی امروز همه دوستاش تعطیل شدن معلمش گفته این و چند نفر از بچه های دیگه کلاس کلاس اضافه برن من از دیروز تا حالا انقدر به این موضوع فکر کردم که دارم دیونه میشم میگم چرا خانمش گفته باید کلاس اضافه بره خیلی ناراحتم میخواستم خیلی دلداریم بده
سلام من یه دختر کلاس اولی دارم درساش بد نیست خوبم نیست امتحان املا شو فقط سه تا غلط داشته ولی امروز همه دوستاش تعطیل شدن معلمش گفته این و چند نفر از بچه های دیگه کلاس کلاس اضافه برن من از دیروز تا حالا انقدر به این موضوع فکر کردم که دارم دیونه میشم میگم چرا خانمش گفته باید کلاس اضافه بره خیلی ناراحتم میخواستم یکی دلداریم بده
عزیزم ما واسه این جور موارد کلاس جبرانی نمیذاریم. حتما برو از معلمش بپرس. چون دخترت جزو ضعیفا به حسا ...
از نظر امتحانی خانمش گفت روخوانی فارسی و قرآن در حد عالی بوده بهم گفت اصلا باور نمی کردم در این حد بتونه روان بخونه ریاضیشم گفت بد نبوده یه چیزایی نوشته ازش پرسیدم در حد نیاز به تلاش هست گفت نه یه چیزایی بلده ولی نمیدونم چرا بازم گفته کلاس اضافه بیاد انقدر باباش دعوا ش کرده غصه گرفت برا بچم😢
کاشکی همه پدر مادرا مثل شما پیگیر درس و مدرسه بچه هاشون بودن. به خدا انقدر حرص میخورم وقتی میبینم مادره یه بارم نیومده مدرسه درس بچه رو بپرسه یا اصلا نگاه نمیکنه ببینه بچه مشقشو نوشته یا نه.
دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic