2777
2789
عنوان

متاسفم برا نی نی یار

84 بازدید | 7 پست

کلمه ای به ذهنم نمیرسه که بگم باید ببخشید یارو میاد درمورد ک و نش تاپیک میزنه یکی درمورد رابطه ج ن سیش با شوهرش تاپیک میزنه هزاررررر جور تاپیکای کثافت کاری تو این سایت میزنن بعد من یه تاپیک زدم که برای دوستم بود کفتم پارتنرش گفته پول قرض بده چرا باید بترکونیدش؟ این سایت بی درو پیکر بخوره تو سرتون به عنم که ترکوندیش ریدم تو این سایت که بی عدالتی داد میزنه راجب همهههه چی مثبت ۱۸ هرکه میخاد تاپیک میزنه هیچی نمیشه بعد من …. 

عنم تو سایتتون که آنقدر کثیفه آدما رو تو خودش بلعیده یجور معتادی آورده که کسی به کارو زندگیش نمیرسه هرکه بیشتر بیاد بیشتر فرو میره تو این لجن خونه نی نی یار تگ کنید ببینه خدا نگهدار همتون خوبی بدی دیدین حلال کنید دیگه حالم ازین سایت چرت بهم میخوره 

کاربرا رو دوست دارم چون گناهی نداشتن ولی عدالتی نبود 

باید زد جا گوز مردای خیانتکار آورد پاین 🔪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای باباازاین بی عدالتی ها انقدر دیدم اینجاکاربری سال ۹۶هستم اعتراض کنی کاربریت میترکونن

دقیقا منم از سال ۹۴کاربری داشتم بی خود تعلیق کرد فقط واسه اینکه جواب یه بی فرهنگ و دادم

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

دقیقا منم از سال ۹۴کاربری داشتم بی خود تعلیق کرد فقط واسه اینکه جواب یه بی فرهنگ و دادم

ببخشید سوال بی ربط با موضوع صحبت شما می پرسم به نظرت امشب منیر الحدادی تو ترکیب استقلال بازی می کنه ؟خداییش این خرید تیم استقلال خیلی خوب 

ببخشید سوال بی ربط با موضوع صحبت شما می پرسم به نظرت امشب منیر الحدادی تو ترکیب استقلال بازی می کنه ...

با تیم که رفته اهواز اما به نظرم تو نیمه دوم بهش بازی بدن

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...