2777
2789
گوشت و پلو منظورت همون چلو گوشته؟

نه چلو گوشت برنج سفید و گوشتش جدا..

گوشت پلو ..گوشت های تکه ای میذارن وسط پلو با گردو وزعفرون و کشمش و زرشک ..واگه دلت خواست کمی هویج سرخ شده..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینا رو چ جوری ببرم ؟ غذای با برنج نه 

خوب خواهر فقط جوجه میمونه یا هرنوع کباب یا شامی و...

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من اونروز با کلی استرس و خجالت یه آب خریدم تو قطار بعد دیدم شهروندای گلمون همه مشغول ساندویچ و کیک و ...

من خودم روزه میگیرم .. فردا آخرین روز پر یودیمه برا همین قبول کردم باهاشون برم

من ک نمیتونم روزه بگیرم چون عادت ماهانم اونا هم روزه نمیگیرن

ما یه دوست داریم اهل نماز و روزه نیستن. وقتی ما رو رستوران دعوت میکنن برای افطار و من روزه نیستم خجالت میکشم قبل اذان چیزی بخورم که بفهمن! برام جالب بود که به این دلیل جلوشون ناهار میخوری

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
من خودم روزه میگیرم .. فردا آخرین روز پر یودیمه برا همین قبول کردم باهاشون بدم 

عزیزم من اصلا با شما کاری ندارم که . برخورد مردم واسم یکم غیر عادی بود تو قطار 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
ما یه دوست داریم اهل نماز و روزه نیستن. وقتی ما رو رستوران دعوت میکنن برای افطار و من روزه نیستم خجا ...

این ک خانوما همچین قضیه ای رو بفهمن باید خجالت بکشم ؟؟؟ آقا ک باهامون نیست .. وسط جنگل هم کسی نیست  یا آخر هفته جنگل شلوغه یا تعطیلات

من اونروز با کلی استرس و خجالت یه آب خریدم تو قطار بعد دیدم شهروندای گلمون همه مشغول ساندویچ و کیک و ...

آره خیلیا از دست حکومت و گرونی ناراحتن سر دین خالی میکنن

همسایه ما دیروز میگفت خرما گرونه روزمو با چی باز کنم دیگ نمیگیرم!!!

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه