2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبوس برنج بخور .تا دو ماه روزی دو تا لیوان دم کن بخور .

این جوری که یه قاشق غذا خوری بریز  داخل یه لیوان آب جوش .بذار ده دقیقه دم بکشه با یه قاشق عسل بخور .البته میتونی تو ماستم بریزی. ریزشش هم قطع میشه .ضخیمم میشه .اگه تپلی ده دقه قبل ناهار و شام .اگه لاغری بعدش .از دو ماهم بیشتر مصرف نکن .چون  ملینه و روده هات وابسته میشن

بری عطاری بگی روغنی شامپویی میدن.زود نتیجه میگیری.

من خودم مثلا روغن کرچک رو برا ابروهام امتحان کردم.پرتر میشه.ولی حداقل دو سه ماه باید ادامه داد.

من رفتم عطاری یه روغن هفت گیاه داد.باور کن..۳ یا ۴ بار زدم رشد ابروهامو دیدم.در مورد موها هم همینطور

خدایا شکرت  
بری عطاری بگی روغنی شامپویی میدن.زود نتیجه میگیری. من خودم مثلا روغن کرچک رو برا ابروهام امتحان کرد ...

من حدوده پونصد تومن فقط به چیزای گیاهی و روغن خرج کردم برای ریزش مو اما نتیجه نگرفتم الان ریزشم قطع شده میخوام رشدش زیاد شه