2777
2789
عنوان

اونایی ک انسداد لوله ی رحم داشتن و دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست

بگرد به دکتر خوب و کار درست پیدا کن...من بدون گرفتن عکس رنگی رفتم لاپرا...بعدش فهمیدم لوله هام بستست..بخاطر عفونتم نیست..حالا نمیدونم چیکار کنم..رسما دیگه دارن دق  میکنم و دیوونه میشم..واقعا نمیدونم چه خاکی دیگه به سرم بریزم...همش میگم کاشکی اول رفته بودم عکس رنگی تا فرصتی باشه بگردم بهترین دکتر پیدا کنم بعد رفته بودم لاپراسکوپی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگرد به دکتر خوب و کار درست پیدا کن...من بدون گرفتن عکس رنگی رفتم لاپرا...بعدش فهمیدم لوله هام بستست ...

یعنی با لاپرا هم باز نشد ؟؟ بخدا منم دارم دیوونه میشم همه ی درا به روم بسته شدن 

فداتشم عزیزم انشاالله که خدا برات معجزه میکنه و بدون دکتر لوله هات باز بشه و نی نی دار بشی گلم

ایشالله عزیزم شما هم همینجور

خدا بحق همین شبا بدون دکتر و این حرفا بههمون بچه بده ..اونم سالم و سلامت

ایشالله عزیزم شما هم همینجور خدا بحق همین شبا بدون دکتر و این حرفا بههمون بچه بده ..اونم سالم و سلا ...

آمین ....انشاالله به حق امام علی (ع) خدا دامن همه ی منتظرا و مارو سبز کنه 

منم بدون عکس رنگی رفتم لاپرا ولی لوله هام هردو بسته بوده و با لاپرا بازنشد،از عفونت هم نبوده بخاطر آندومتریوز،شما چیکار کردین الان؟

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
سنجاقک بیا وبگو چکار کردی باز شد دارم دق میکنم از غصهچقد سخته بددنی چیزی درونت بسته شده ونمیتونی باز ...

اصلا غصه نخور خدارو هزار مرتبه شکر که باز میشه بیا تو خصوصی بهت گفتم دختر غصه نداره 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
فعلا هیچی عزیزم 

سلام گلم خوبی گلم من رفتم مرکز عکس رنگی البته قبلش یه شیافت گیاهی بود استفاده کردم خیلی خوب بود بعدم رفتم عکس رنگی با بی حسی هر وشو خداروشکر باز کرد بدون کوچکترین دردی

خدایا شکرت به هزار یک دلیل