2777
2789
عنوان

آموزش زبان

224 بازدید | 16 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز

من لیسانس حقوق دارم و یه مادر خانه دار هستم وقتی خیلی جوونتر بودم تو جهاد دانشگاهی زبان میخوندم ولی خب جوون بودم و جاهل وسطاش ول کردم و الان دوس دارم زبان فول بشم در حد تدریس واقعا دوس دارم تدریس کنم 

و میخوام خودم اول تو خونه سطحمو ببرم بالا سطح های نسبتا بالا که رسیدم برم دنبال آموزش آکادمیک که بتونم مدرک بگیرم برای تدریس

به نظر شما چی بخونم هم برای لهجه هم لغت هم کمی گرامر

ممنون میشم کمکم کنین

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

تو یوتوب آموزش زبان آراد رو جستجو کن خیلی خوب گرامر و یادگیری لغات وبقیه چیزا رو توضیح داده البته بگم به خود ادم بستگی داره اگه خودت کار کنی تمرین و مرور داشته باشی موفق میشی انشاالله

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.
تو یوتوب آموزش زبان آراد رو جستجو کن خیلی خوب گرامر و یادگیری لغات وبقیه چیزا رو توضیح داده البته بگ ...

ممنونم عزیزم فقط هر ویدیوش چن دقیقه ای هست؟؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم فقط هر ویدیوش چن دقیقه ای هست؟؟؟

زمان ویدیدهاش زیاد نیست اگه دانلودر هم داشته باشی میتونی هر بخشی رو که میخوای با کیفیتهای مختلف دانلود کنی  و هروقت نیاز داشتی مرور کنی و ببینی

زمان ویدیدهاش زیاد نیست اگه دانلودر هم داشته باشی میتونی هر بخشی رو که میخوای با کیفیتهای مخ ...

خیلی گلی به داداشم میگم برام دانلود کنه

وای فای داره من نت همراه دارم

دست گلت درد نکنه

خیلی گلی به داداشم میگم برام دانلود کنه وای فای داره من نت همراه دارم دست گلت درد نکنه

خواهش میکنم عزیزم سرت درد نکنه موفق باشی😉

توی این اوضاع الان که نمیتونیم بریم کلاس زبان به نظرم وب سایتایی که آموزش زبان آنلاین دارن خیلی می تونه گزینه خوبی باشه حتما امتحان کنید یه وب سایتی هست که 6 تا زبان یاد میده من از اون استفاده کردم

سلام عزیزم من بهتون در خواست دوستی دادم قبول کنید یا همینجا بهم جواب بدین در مورد اون روش بارداریتون که تخم مرغ محلی رو روز اخر پریود بذاریم تو تنظیف ازتون سوال دارم

@دهه_شصتی_بلا ممنون عزیزم

سلام جانم؟ سوالت؟ درخدمتم

دوست خوبم چه خوبه هستی

شما گفتی یکی پریود بشه روز اخر پریود تخم مرغ محلی بذاره بعد صبحش دوش بگیره و رابطه برقرار کنه اخه بلافاصله بعد پریود که تخمک گذاری نیس ادم چه جوری پس باردار میشه 

و منظورت از تنظیف چیه

یه بار تو یه تاپیک گفتی من اسکرین گرفتم امروز به کسی گفتم بعد این سوال ها برامون پیش اومد

بنده خدا یه بچه داشته فوت شده دور باشه از همه

بعد هی اقدام میکنه نمیشه این وسطام یه دونه سقط داشته یاد شما افتادم

ممنون میشم جواب بدی 

دوست خوبم چه خوبه هستی شما گفتی یکی پریود بشه روز اخر پریود تخم مرغ محلی بذاره بعد صبحش دوش بگیره و ...

خواهش میکنم گلم

تنظیف پارچه بسیارنازک یه بارمصرف بهداشتیه

مثل محافظ کهنه بچه. 

عزیزم روز آخر پریودی نه

عرض کردم بعد از پاک شدن وقتی که قصد اقدام دارن، 

شاید کسی بخواد روز 14 سیکل اقدام کنه یا روز 13 سیکل یا روز دیگر

معمولا از روز 12 الی 15 اوج احتمال تخمک گذاری هست که اینکار بهتر جواب میده

مخصوصا روز 14 ام

من خودم روز 14 سیکل قشنگ پهلوم درد میگیره وقت تخمک گذاری🤦‍♀️

ببین هر وقت قصد اقدام داره شب قبلش انجام بده

صبحش دوش بگیره و شب اقدام کنه

بهتره از شب دهم به بعد باشه... 

امیدوارم خدا آستانه صبرشونو زیاد کنه

و بزودی یک فرزند سالم بهشون عطا کنه🙏

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
خواهش میکنم گلم تنظیف پارچه بسیارنازک یه بارمصرف بهداشتیه مثل محافظ کهنه بچه.  عزیزم روز آخر ...

میشه هر شب قبل نزدیکی روز بعد انجام داد یا هر دوره  فقط یک بار؟؟

ممنونم از دعاهای قشنگتون

میشه هر شب قبل نزدیکی روز بعد انجام داد یا هر دوره  فقط یک بار؟؟ ممنونم از دعاهای قشنگتون

مانعی نداره عزیزم

این کار رحم و تخمدان و مثانه رو حسابی گرم میکنه

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی