2777
2789
عنوان

ازقدیم گفتن چاه کن ته چاهه

584 بازدید | 36 پست

یه دخترکه حسابدارشوهرم بود مخ شوهرم زد وباکلک ودروغ که قبلا هم تعریف کردم که منو دعوت کرد خونشون وبه باباش گفت خانم فلانی اومده خونمون منو واسه شوهر خواستگاری کرده وکلی کلک ونقشه دیگه تا عقد کردن وقتی فهمیدم چقد دعوا کردم کتک خوردم تحقیرشدم جنگیدم ونذر ونیاز کردم مهرم ۵ تاسکه بود ونمیشدجدابشم خدا کمکم کردو یکماه بعد عقد رابطشون خراب شد وعروسی نکردن کثافت اشغال دختره به من میگفت طلاق بگیر خودم بچه هات جمع میکنم هرچیزی واسه شوهرم عزیزه واسه خودمم عزیزه رابطشون خراب شد وکارشون به عروسی نرسید وشوهرنامرد منم دیگه طرفش نرفت وجدا زندگی میکردیم هرچند تویه خونه بود شوهرم ابروش رفت هرکس رسید بهش خفت دادجز ننه جونش که خیلی ذوق عروس جدید داشت ازترس ایکه اموالش بابت مهریه توقیف نشه همه روکرده بنام من و حق طلاقم بهم داد فقط یه ماشین  که البته اینم بالای ۲۰۰ میلیونه ودختره مهر گذاشت اجرا وحساباش مسدود کرد قبل ازایکه توقیف اموال بگیره ومتوجه بشه دوباره شوهرم بانقشه باهاش اشتی کردسه سال پیش نزدیک ۸۰ تومن طلا براش خریده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ولش کن برو دیگه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

باهاش ازدردوستی واردشد وطلاها روکلا اورد حالام دنبال اینه ببرتش محضر ونامه ازش بگیره که مهرگرفته بخشیده هرچی فقط خواستم بگم واقعا خدایی وجود داره ادمی که رانقشه با کلک وارد یه زندگی میشه تا هم جنس خودش رو نابود کنه وخداروفراموش میکنه احمق هست که یه روز تاوان کارشو میده

الان که همه چیز به نامته تیپا بزن شوهرتو بنداز بیرون 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
وای خدای من چه آدمهای عوضی پیدا میشن

من بهش زنگ زدم بهم فحش دادگفت من عاشق اونم اونم عاشق منه دوست داری بمون کلفتی بچه هات کن گفتم کسی که به زن وبچه خودش وفا نکرد به توهم وفا نمیکنه گفت همین که تورونگه داشته خرجت میده یعنی مرده غیرت داره شرف داره اما خربودکه وقتی من زنش شدم خودمون بودیم ووام ازدواجمون یه هزاری بیشترنداشت ۴سال خونه بابای من بودتا روپا بیاد