ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...
دست درد نکنه گلم من مخلص شما هم هستم شما فقط نبودی که تو هین کری همه نخونده اومدن به من تو هین ...
نه گلم همه هم بهت توهین نکردن
یهو با سیل عظیمی از ریپلای مواجه شدم که
فقط تاپیک فان بود واینا
کلی فحش خوردم
ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اولش همه هر چی از دهنشون در اومد به من گفتن مهم نیس دیگه ولش کن حالم خوب نیس نمیتدنم جواب ...
حرفی ندارم😔
حق داری
اینم میگذره😘
موفق باشی❤
فقط گفتم تو تاپیکا راه نیفتید به کسایی که نمی شناسید هرزه و خراب بگید
اگه کسی به شما هم توهین می کرد من جوابشو میدادم فرقی نداره
اما خب همینکه معذرت خواهی کردی ازش یعنی منظوری نذاشتی خداروشکر
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
به من کسی توهین نکرده که بخوام ببخشم فقط گفتم تو تاپیکا راه نیفتید به کسایی که نمی شناسید هرز ...
عزیزم بین کاربرایی که اونجا ریپم کردن شما تو ذهنم موندین
شخصیتم اصلا جوری نیس که به خودم اجازه بدم به کسی بی احترامی کنم اما خب انسان جایزالخطاس
بعد یکی از همون کاربرا تاپیک زدن که این حرف درسته نگفتن چه کسی گفته.
منم تاپیکو نخونده بودم وقضاوت نادرست کردم
اومدی اینوری😣 گلم مث اینکه یه تاپیکی دوستان یه سری حرفا زدن. بعد یکی از همون کاربرا تاپیک زدن که ...
البته پستو سریع پاک کردم ولی متاسفانه با سیلی از ریپها مواجه شدم.