2777
2789
فرنگیسسسسس😍😍😍😂😂😂😂

مهدییههه😍😍 سیلام وای بمیری مردم😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی روز دتا پسر بچه دعوا میکنن؛

اولی ـ خاک تو سرت بابات کفاشِ پا برهنه اومدی کوچه..

دومی ـ خاک تو سر خودت ک بابات دندون پزشکه،دادش کوچیکت بی دندون ب دنیا اومده..😁😁

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
مهدییههه😍😍 سیلام وای بمیری مردم😂😂

دلم برات تنگ شده بود دیوونه😍😂❤

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)

یارو میره خاستگاری با دختره میرن تو اتاق

.

.

دختره اول عطسه میکنه😌

بار دوم اروغ میزنه 😦

بار سوم میگوزه😳

یهو یارو میگه:ماشالله از هر سوراخ عروس خانوم یه هنر میباره خب اگه نمیرینین بریم سر اصل مطلب 😂 😂😂

Mhti

💦 @shabdaree💦

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
دلم برات تنگ شده بود دیوونه😍😂❤

دلم منم همینطور یه مدت فرنگیست نبود بعدش اومد😂😂❤❤

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دلم منم همینطور یه مدت فرنگیست نبود بعدش اومد😂😂❤❤

😂😂😂❤ خوش برگشتی

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)

شمشیری ببین جون بابا

دشمنم بلرزون باهاش

آقامون شمشیر زنه شمشیر زنه

این لشکر هم عشق منه عشق منه

ودر ادامه شنوندگان عزیز 

صدای منو میشنوین از کربلا

سلامتی هیئت ها

سلامتی برادرا و زنجیر زنا

😂😂😂❤ خوش برگشتی

فدایی داری دتر😂😂😘😍

يه پيرزنه ٩٠ ساله عكسشو ميبره عكاسى

ميگه اينو برام فتوشاپ كنيد نه آرايشم كنيد نه جوانم كنيد

عكاسه ميگه پس چيكار كنيم؟

پيرزنه ميگه يه گردنبند الماس و يه انگشتر ياقوت به عكسم اضافه كنيد كه بعد از مرگم عروسام انقدر بگردن دنبالش تا نفسشون در بياد... 😐😂

مادرشوهر است دیگر😂😂

9 يه پيرزنه ٩٠ ساله عكسشو ميبره عكاسى ميگه اينو برام فتوشاپ كنيد نه آرايشم كنيد نه جوانم ...

چه باحال، یادم باشه پیر شدم انجامش بدم😈

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد