2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آب خیلی کم بپز که جاگیر نباشه بعد مغزشو خالی کن داخل پلاستیک فریزر بریز کوچولو بسته بزن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

قلم و میریزی تو قابلمه یا زودپز اگه قابلمه باشه چندین ساعت میبره ولی تو زودپز یه ساعته میپزه هیچی بهش اضافه نکن ولی پخت و سر شد آبش و صاف کن بریز تو ظرفهای کوچیک یا کیسه فریزر بزار تو فریزر

هر بار یکیشو بریز تو غذا

دنیا پره از آدمهای بد با چهره های زیبا

وایه اینکه بو نگیره میتونی همه ی پلاستیک هارو داخل یه ظرف پلاستیکی در بسته بزاری.

من این کارو کرم ولی بازم قلم تازه خیلی طعمش فرق داره ها

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بزار با زردچوبه پیاز 12ساعت بپزه بعد غضروف وداخل استخون خالی کن تو غذاساز مخلوطکن بزار فریزر تو ی ظرف بعدکه بست ببر اندازه قالب یخ .تو زیپ کیپ یا ظرف نگه دار.هردفعه یدونه بریزتوغذاش