2777
2789

دخترم ۲ سال و۵ ماهه اس اصلا ازم جدا نمیشه

میخوام مهدکودک بزارمش خودم رفتم کنارش بودم

ولی تو کلاس نمیره

یا نمیزاره من برم اگه بخوام برم باهام میاد خونه😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

پیشاپیش از همه تون به خاطر وقتی که گذاشتید ممنونم🌷🌷🌷🌷

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم ۱۸ماهشه وابسته اس البته نمیدونم هنوز سنش کمه یا واقعا وابسته اس😑😑 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
پسر منم دو سالشه از شیش ماهگیش همینه 

دخترمنم یا دستشویی باهام میاد یا پشت در وایمیسه بیام بیرون 😁😁😁😁

دخترمنم یا دستشویی باهام میاد یا پشت در وایمیسه بیام بیرون 😁😁😁😁

دقیقاااااااا میشیته پشت در تو این مدتم درو میکوبه که مامان درو باز کن برا دست شستن دیگه باید درو باز کنم وگرنه اشکش در میاد

حموم هم فقط با خودم میاد هرکاری میکنم عادت کنه باباباش بره نمیشه والا منم موندم چیکار کنم گفتن از شیر بگیری بهتر میشه شاید بشه گفت یک درصد بهتر شد

دقیقاااااااا میشیته پشت در تو این مدتم درو میکوبه که مامان درو باز کن برا دست شستن دیگه باید درو باز ...

من از شیر گرفتم تغیری نکرد😐😐😐

این رفتارا برای همه بچه ها طبیعی هست توی این سنا که همتون گفتید . تا حدود سه سال بچه وابستگیش زیاده بعدجایی مثلا مادر هم باشه به حضورش کار ندارن میرن دورتر بازی میکنن از چهارسالگی قشنگ متوجه میشن که مادر میتونه بره و نباشه و بیاد واسه همین میگن بهترین سنه مهد و کلاس و اینا همینه البته اگر مادر به خاطر شرایطش اجباری نداشته باشه به صبر کردن تا اون سن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من فقط میخوام مهدکودک بزارمش چون همبازی هم سن نداره با بچه ها بازی کنه

دلم واسش میسوزه همیشه تو خونه تنهاس با بزرگترا بازی میکنه

من فقط میخوام مهدکودک بزارمش چون همبازی هم سن نداره با بچه ها بازی کنه دلم واسش میسوزه همیشه تو خون ...

اگر خودتون خانه دار هستید بهتربن کار اینه خودتون باهاش بازی کنید و یا به خانه های بازی و پارک ببریدش تا با حضور شما کنار بچه های دیگه هم باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚