2777
2789
عنوان

کمک .....ضعف حافظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 26 پست
کندر بخور جدول حل کن استرس و فکر های بیخود رو از ذهنت پاک کن

آخ امان ازفکرای بیخود 

توزندگیم خداروشکرهیییچ مشکلی ندارم 

فکرم همش غموغصه اطرافیانمه 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

عزیزم هیچوقت ب خودت تلقین نکن اینو نگو حافظم ضعیفه!حتی اگه حقیقت داره! ب قانون جذب فکرکن کشمش و ک ...

منم بخودم خیلی تلقین میکنم آخه واقعا نمیتونم خودمو گول بزنم وانکار کنم واقعا چیزی یادم نمیمونه یاحدی که نگران 10سال بعدازاینم که اینجوری پیش بره آلزایمر میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمنم کمک کنید  بعداززایمان به این روز افتادم بخدا حرفای دوروز پیش یادم میره هرچیزیو جای بزارم ...

منم همینطور

نمیدونم یه عمل گوش سخت داشتم 

دوبارم به سرم ضربه سنگین خورده اماتوعکس و...چیزی نشون نداد

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

منم بخودم خیلی تلقین میکنم آخه واقعا نمیتونم خودمو گول بزنم وانکار کنم واقعا چیزی یادم نمیمونه یاحدی ...

😢😢😢

منم بخودم خیلی تلقین میکنم آخه واقعا نمیتونم خودمو گول بزنم وانکار کنم واقعا چیزی یادم نمیمونه یاحدی ...

ن نمیگم خودتو گول بزن.نمیگم ک دکتر نرو

دکتر هم برو ولی سعی کن انقدر تکرار نکنی ک حافظت ضعیفه

دکتر هم برو

رواسترست کارکن خوب میشی مطمین باش 

آخ چجوری همش میخام خودموبزنم به بیخیالی نمیشه 

مامانوآبجیمم خیلی استرسین

ن نمیگم خودتو گول بزن.نمیگم ک دکتر نرو دکتر هم برو ولی سعی کن انقدر تکرار نکنی ک حافظت ضعیفه دکتر ...

منتظرم دخترمم ازشیر بگیرم تاحسابی به جسم وروحم برسم بخدا بعداززایمان وشیردهی خیلی شکسته شدم 26سالم ولی نسبت به دوسال قبل چهرم خیلی عوض شده خیلی لاغر شدم😣

آخ چجوری همش میخام خودموبزنم به بیخیالی نمیشه  مامانوآبجیمم خیلی استرسین

خوب مدیریت کن خودت روباخودت گفتگوکن بگو توهرمشکلی من تلاشمو میکنم هرچی شد شد رابطرو هم با خواهرومادرت کم کن یا اصلا حرفاشون مهم نباشه