2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كف خونم پاركته خيلي عاليه

ولي اشپزخونم سراميكه سفيد و براقه پدر جدم جلو چشامه

همشم سرده عين يخ

البته تبريز كلا سرده پاركت حس بهتري داره تا سراميك

چوب يه جور گرميه خاصي ميدن به خونه

البته نظر منه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
من سرامیک کردم خیلی خوشگله خیلی خونه رو شیک میکنه حالا واسه من سایز ۸۰ در ۸۰ هم هست ولییییییی مثل .. ...

بله سایز بزرگش قشنگه الان تموم خونه های نو ساز رو سرامیک میکنن

لیزم میخوره فرش رو سرامیگ اره؟

فوتبال بازی کنی سر می خوره. عادی راه بری چرا سر بخوره! فرشای من سر جاشونن.  اگه بچه داشته باشی و مثلا تو خونه بدوئن بله...سر می خوره. ولی با یک حرکت ساده ی پا می تونی برگردونی سر جاش. 

من هیچ مشکلی با سرامیکام نداشتم انصافا. خیلی راحت بود.  از پارکت به خاطر سرو صداش خوشم نمیاد. روش راه می ری خیلی تلق و تولوق می کنه. مشکلات نگهداریشم شنیدم بیشتره. تحمل حرارت و رطوبت و ضربه ی زیادی نداره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
كف خونم پاركته خيلي عاليه ولي اشپزخونم سراميكه سفيد و براقه پدر جدم جلو چشامه همشم سرده عين يخ ال ...

اره چوب خونه رو گرم نشون میده البته ما جنوبیم خیلی گرمه تابستونا....کلا بخاری و اینا هم اونقدرا تو زمستون کاربردی نداره

اره چوب خونه رو گرم نشون میده البته ما جنوبیم خیلی گرمه تابستونا....کلا بخاری و اینا هم اونقدرا تو ز ...

پس سراميك خوبه واسه شما

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
چخ رنگیه

سفید بعضی جاهاش یه سایه های کرمی رنگ داره و وقتی نور بهش میافته توش انگار دونه هایی داره که برق میزنه، اینو فقط یه فروشگاه داشت که سفارشی واسش میزدن! 

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤
بله سایز بزرگش قشنگه الان تموم خونه های نو ساز رو سرامیک میکنن

اخه الان دیگه واردات پارکت ممنوع هست فقط واسه کارخونه ارتا و ای جی تی  تو بازار هست ، حتی یادم نمیاد که ای جی تی فقط ورق ام دی اف میزنه یا پارکت هم میزنه!!!!!!

اگه خوشگلی واست مهمه سرامیک کن ولی اگه بچه کوچیک داری پارکت 

اگه مثل من تنبلی پارکت کن اگه خیلی اهل دستمال و تی و جارو هستی سرامیک 

اگه پاهات سرد میشه پارکت کن 

و از همه مهم تر به وسایل خونه ت نگاه کن اگه کلاسیک هست سرامیک ولی اگه مینیمال و راحتی هست پارکت