2777
2789

سلام 

من همیشه برای کاهش وزنم قرص لاغری میگیرم 

اول از اینکه طبق تجویز کارشناس قرص بگیرید نه اینه که تا اسمقرص میشنوید برید بخرید 

این اشتباهی بود که خودم هم یه بار انجام دادم من کلی قرص و دارو گیاهی و این چیزا مصرف کردم برای لاغری 

ولی اخرین باری که از یه شرکت به اسم کارن قرص الفا گرفتم هم خیلی خوب راهنمایی کردو هم در طی دوره میگفت چه کارکنم که مثلا عوارضی مثل بی خوابی و ریزش  مو این چیزا اصلا نداشته باشم من هم 8 کیلو وزنم کم شد و هم بعد از دوره اشتهام به قدری کم بود که اصلا وزنم برنگشت

من شماره خانمی که ازش مشاوره میگیرم میزارم ازش مشاوه بگیرید من با تضمینی که خودم دارو مصرف کردم میگم داروهاشون اصل

09108572827

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم یکی بگه داروخانه ای قرص تینوید هم هست اخه ازاد خیلی گرونه اسم داروخانه ایش دی اتیل پرپیو ...

عزیزم این قرص هههههای لاغری من تا الان خودم داخل دارو خانه مشابش ندیدم

و.لی داخل سایتی که خودم خرید می کنم اسم این داروها رو دیدم 

ولی خودم تا الان نگرفتم

تا جایی که میدونم چربی سوز خوبی هست

من کلی قرص خوردم برای کاهش وزن اخرین قرصی گرفتم و الان دارم مصرف میکنم رازبری کتون بود خیلی عالیه&nb ...

من قبلا از این قرص خوردم فوق العاده بود 

من استپ وزنی داشتم فقط با یک دوره از این دارو که مصرف کردم استپ وزنیم از بین رفت و وزنم کم شد 

خیلی هم عوارض کمی داره

سلام به همگی 

من بسته قرص رازبری تموم کردم 

خیلی عالی بو.د با این قرص برای یک ماه 10 کیلو وزنم کم شد  حتی خودم باورم نمیشد که انقدر قوی باشه

خیلی تاثیری که داشت برای من از الفا هم بیشتر بود 

من تا شب اصلا میل به غذا نداشتم واقعا عالی بود

شما از این قرص استفاده کردید؟

شماره سایت گذاشته بودم براتون حتما مشاوره بگیرید

سلام من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثی ...

منم از مهاباد گرفتم این ۹روزه مصرف میکنم ۴کیلو کم کردم فقط اخرشب گشنم میشه 

سلام جی سی اصلا کسی نخوره مواد شیشه توش میزارن بخاطره همین تپش قلب میاره و بی خوابی من قرص گامنو لاغری استفاده میکنم از یه خانم خریدمش محصولاتش اصله حالا شمارشو میزارم اگه کسی خواست ۰۹۲۲۷۸۴۳۷۲۱

سلام من  نظرم اینه که قرص لاغری زیاد مهم نیست چی باشه اگه اصل باشه واقعا مهمه که سالم لاغر شیم چون تقلبی هاش زیاده و عوارض بدی داره 

من خودم یکسال تحقیق کردم تا بالاخره یه جال را پیدا کردم که اصل بود و واقعا خوب بود قرصاشون وارد کننده بودن و پشتبانیشون عالی و پاسخگو بودن همیشه 

09136903687 این شمارشون بود.

دوستان مواظب داروی تقلبی جی سی که الماس طب میفروشه باشین. من شانس اوردم جعبه اصلی رو داشتم با اون چک کردم، رنگ در جعبه فرق میکنه و روی برچسب داروی تقلبی اشتباه تایپی داره (خط دوم) که رو جعبه اصلی نیست.درب اصلی باید طلایی باشه نه نارنجی . خیلی مواظب باشین  شرکت الماس طب داره به خاطر پول جون ما رو به خطر میندازه

سلام  من همیشه برای کاهش وزنم قرص لاغری میگیرم  اول از اینکه طبق تجویز کارشناس قرص بگیری ...

سلام عزیزم

من الان بخوام راهنماییم کنه میتونه پیام بدم بهش؟

قرصش مطمینه؟؟؟

من قبلا از این قرص خوردم فوق العاده بود  من استپ وزنی داشتم فقط با یک دوره از این دارو که مصرف ...

سلام دوستان بیشتر داروهای لاغری که کپسولی هستن دست سازه که تهران دست ساز تولید میشه که پودر زیره و امفتامین که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه رو مخلوط میکنن و داخل کپسول میریزن و میدن دست مشتری باعث بی خوابی واسترس واضطراب و تپش قلب ریزش مو و خشکی دهان وپرخاشگری و....میشه من مصرف کردم تا حد مرگ رفتم تا اینکه از همین تایپیک یه شماره ورداشتم یه قرص ژله ای المانی بهم میشنهاد داد که خوبیش این بود که ژلاتینی بود وامکان دستکاری نداشت یه بسته سفارش دادم و ۱۱کیلو کم کردم چند تاش مونده که که ۳روز یک عدد مصرف میکنم که وزنم برنگرده وخیلی راضیم واقعا شمارشم میزارم کسی خواست میتونه مشاوره بگیره. ازشون۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹