الآن چند ماهی هست که هفتهای یکی دو بار میام این سایت و تاپیکای پربازدید رو میخونم. ولی همین الآن عضو سایت شدم. فقط خیلی برام روابط آدما با همسر و خانواده همسرشون عجیبه. خودم مجردم ولی با کسی دوستم. درسته که برای مادرم یه ذره پذیرش دوستیم سخته ولی خودشم چند بار بهم گفته کاش شما نامزد کنین که وقتی مادرم میره سفر تنها نمونم. فقط خودمون فعلا نمیخوایم چون جفتمون الآن بیکاریم و اونم چندوقت دیگه باید بره سربازی. خانواده دوستمم من رو میشناسن و باهام خیلی خوبن و باهاشون خیلی خوبم. دعواهامونم بیشتر شبیه حرفزدن و درددل کردنه. نه عقدهگشایی.
ولی اینجا خیلیا هم با شوهر و نامزدشون دعوا میکنن یا کتککاری میکنن. از خواهر شوهراشون متنفرن. به شوهرشون بیاعتمادن. هی سروصدا و داد و قال راه میندازن. با مادر شوهر و پدر شوهرشون مشکل دارن. یه عشقی دارن که هنوزم که ده سال ازش گذشته و هر کدوم بچهدارم شدن هنوز میبیننش زندگیشون سرشون خراب میشه. هی تو کار هم دخالت میکنن و خانواده شوهرشون تو کارشون دخالت میکنن.
میخوام بدونم اینجا همه همینن یا روابط صحیح و سلامتم زیادن فقط صداش خیلی در نمیاد. چون اگر جامعه و مردممون همه انقد تو زندگیاشون روابط زناشوییشون انقدر استهلاکی باشه چیزی ازشون نمیمونه که.
ببخشید فقط الآن میرم باشگاه ممکنه دیر بتونم پیاما رو بخونم.