2777
2789
عنوان

چقدر اینجا همه روابطشون عجیب غریبه

510 بازدید | 59 پست

الآن چند ماهی هست که هفته‌ای یکی دو بار میام این سایت و تاپیکای پربازدید رو می‌خونم. ولی همین الآن عضو سایت شدم. فقط خیلی برام روابط آدما با همسر و خانواده همسرشون عجیبه. خودم مجردم ولی با کسی دوستم. درسته که برای مادرم یه ذره پذیرش دوستیم سخته ولی خودشم چند بار بهم گفته کاش شما نامزد کنین که وقتی مادرم می‌ره سفر تنها نمونم. فقط خودمون فعلا نمی‌خوایم چون جفتمون الآن بیکاریم و اونم چندوقت دیگه باید بره سربازی. خانواده دوستمم من رو می‌شناسن و باهام خیلی خوبن و باهاشون خیلی خوبم. دعواهامونم بیشتر شبیه حرف‌زدن و درددل کردنه. نه عقده‌گشایی.

ولی اینجا خیلیا هم با شوهر و نامزدشون دعوا می‌کنن یا کتک‌کاری می‌کنن. از خواهر شوهراشون متنفرن. به شوهرشون بی‌اعتمادن. هی سروصدا و داد و قال راه می‌ندازن. با مادر شوهر و پدر شوهرشون مشکل دارن. یه عشقی دارن که هنوزم که ده سال ازش گذشته و هر کدوم بچه‌دارم شدن هنوز می‌بیننش زندگیشون سرشون خراب می‌شه. هی تو کار هم دخالت می‌کنن و خانواده شوهرشون تو کارشون دخالت می‌کنن.

می‌خوام بدونم اینجا همه همینن یا روابط صحیح و سلامتم زیادن فقط صداش خیلی در نمیاد. چون اگر جامعه و مردممون همه انقد تو زندگیاشون روابط زناشوییشون انقدر استهلاکی باشه چیزی ازشون نمی‌مونه که.

ببخشید فقط الآن می‌رم باشگاه ممکنه دیر بتونم پیاما رو بخونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک پربازدیدا گاهی دروغن 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات