2821
2789
عنوان

هر کی خیاطه بیاد

100 بازدید | 24 پست

دو متر پارچه حریر گرفتم عرض ۱۵۰ فروشنده گفت بسه.میخوام یه روموش بلند ساده بدوزم بنظرتون بسه یا باید بگیرم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
بسه 

بعد میگم میخوام یه ماکسی استین حلقه ای از این بلندا واسه زیرش بدوزم بنظرت چقدر بسه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله کافیه 

دوسدارم خیاطی یاد بگیرم اسونه یا سخت؟

بسته  سایزت بزرگه ؟

ن قدم ۱۶۰ وزنم هم ۶۷ 

به اندازه قد لباستون از پارچه عرض ۱۵۰

یعنی چی قد لباس چون میخوام تا پایین پام باشه از اینا ک یه زیر بلند با یه رواندازه

قیمت دوختش چقد میشه شماها ک خیاطین

عزیزم خیاطی بلدی؟ 

ن عزیزم میخوام بدم بدوزن

ن قدم ۱۶۰ وزنم هم ۶۷ 

اووووووه آره دختر میرسه 

واسه ماکسی زیرش شاید نیم متر کم بیاری

بستگی داره آستین کلوش بخوای مانتوت باشه یا نه 

یا مثلا مانتوت چین سوزنی بخواد باشه یا نه 

واسه یه مانتوی کاملا ساده با آستین ساده میرسه 

من فکر کنم واسه ماکسی زیرش اگه بلند بخوای یه نیم متر دیگه باید بگیری

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

ن عزیزم میخوام بدم بدوزن

بستگی به خیاطت داره از ۱۵۰ به بالا مانتوت (اگه خیاطت کلا خوش قیمت باشه وگرنه میشناسم کسایی که واسه همین مدل ۵۰۰ به بالا میگیرن) 

واسه ماکسیشم همون از ۱۵۰ به بالا

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

2825
2823
2791
2779
2792