2777
2789
عنوان

تو جواب شوهرم چی بگم؟

177 بازدید | 18 پست

سلام خانما بعد دعوای چند روز قبلم (لطفا تاپیک اولمو بخونید) باهاش خیلی بد بودم تا دیروز که تاپیک زدم و بچه ها دلمو نرم کردن بهش،خدا خیرشون بده چون پاک از زندگیم بریده بودم حرفاشون آرومم کرد.

اما دیگه بهش زیادتوجه نمیکنم و اس عاشقانه نمیدم.امروز ظهر پیام داده (دیریست که دلدارپیامی نفرستاد
گویی که دلش سوی دل یارنیفتاد) بنظرتون تو جوابش چیزی بگم.یساعت گذشته هیچی نگفتم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فوری جوابشو نده همچنان به ناز کردنت ادامه بده...

اگه دوباره پیام داد و یا زنگ زد جواب بده ولی خیلی تحویلش نگیر و سرسنگین باش...همین که بیشتر اومد طرفت و حس کردی پشیمونه تو هم کم کم نرم شو

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
به نظرم فوری جوابشو نده همچنان به ناز کردنت ادامه بده... اگه دوباره پیام داد و یا زنگ زد جواب بده و ...

خودمم همین فکرومیکنم دوستم.

بهس بگو اقامون جنتلمنه 😁 بی شوخی یه پیام عاشقونه بفرس حالا که اون محبتش گل کرده توهم جوابشو بده با ...

میدونی عزیزم خیلی بد باهام دعوا کرد ن مث همیشه برا همین دلم باهاش صاف نیس و میخام با عمق وجود اینو درک کنه.

قهرو ادامه نده ب نظرم

بسه عزیزم واقعا قهر زیاد سردی میاره

یه چیز بانمک جواب بده . یا شوخی کن یا حرف عاشقونه بزن. بزار موضوع فراموش بشه من مطمعنم اون حسابی تنبیه شده

بهش بگو دلدار منتظر برگشتنته

بگو دلدار داره واست کیک درست میکنه وقتی اومدی با چایی بخوریم

بگو دلدار امروز پیام نداد ک از یارش پیام برسه و قند تو دلش اب بشه

اینعمه حرفای قشنگ ک میتونی بزنی و بهش نشون بدی دوباره داری شروع میکنی. 

من میگم ادم یا باید قهر قهر باشه یا اشتی اشتی. حد وسطش اصلا خوب نیس. باعث میشه دو روز دیگه بهت بگه بداخلاق . اگه اشتی شدی دیگه حسابی دل بده تا زودتر اثر ناراحتی ازتون پاک بشه. زندگی همینه. ولی خیلی از پیامش خوشم اومد. این نشون میده خیلی براش مهمه ک تو دوسش داشته باشی و با پیامات دلگرمش کنی.

میدونی عزیزم خیلی بد باهام دعوا کرد ن مث همیشه برا همین دلم باهاش صاف نیس و میخام با عمق وجود اینو د ...

درست میگی اگه ایطوریه پس فعلا محلش نده تا بفهمه گاهی وقتا دل ادم میشکنه هیچجوره مث قبل نمیشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم