2777
2789
افرین 😂😂😂😂😂 

چشم سفيد بودماااا😂😂

تااااازه ديدم نميتونم هرهفته بپيچونمشون ديگه روشمو تغيير دادم شبا صبر ميكردم همه بخوابن اونوقت كليدا خونه برميداشتم ميرفتم توبغلش تا اذان صبح😂😂😂😂

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت در مثبتی ❤😘

😂😂

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
با داداشام رفتم رستوران😑 خاک تو سرم که همه می پیچونن با دوستاشون میرن بیرون با داداشام رفتم

تو همه جوره عشقى بخدا😂😂

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
تو همه جوره عشقى بخدا😂😂

الان یادم میاد دلم می خواد خودمو جر بدم😝😝

اخه چقدر من بدبخت بودم 

تازه نگم برات که یبار کلاس دوم راهنمایی دوستام با دوست پسراشون می خواستم برن گردش منم جوگیر،پسرداییم که برادر رضاعیم میشه رو برداشتم بردم گفتم این دوست پسر منه😐مجبورش کردم فرانسوی حرف بزنه،به همه هم گفتم فرانسویه😑😑

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
من هیچوقت نشد شبا برم. بیدار نمیشدن؟؟؟؟

نه اصلا

تازه اگر هم بيدار ميشدن منو نميديدن چون اتاق بابام و مامانم زير راه پله هست و ٥ تا اتاق خواب طبقه بالا

منو خواهرم بالا بوديم اونا هم ك نميومدن بالا ببينن ما هستيم يا نه

الان اگر ب مامانم بگم من شبا نبودم تشنج ميكنه بنده خدا😂😂

نه اصلا تازه اگر هم بيدار ميشدن منو نميديدن چون اتاق بابام و مامانم زير راه پله هست و ٥ تا اتاق خوا ...

ما اتاق بالا داریم میخوام دراینده اتاق دخترم بشه اما الان نظرم عوض شد با این حرفت😑😑😑😑😑

خیلی خفن بودی، اوووووف😨 همسایه بودین؟

لاكچرى بودم😂😂😂

نه بابا خونه هامون از هم دور بود اون ساعت ١١ حركت ميكرد ميومد تو كوچمون منتظر ميموند تا ١٢ شه خاموشى بزنيم بخوابيم اس ميداد من تو كوچه ام كليد بردار بيا پايين😂😂

حالا جالبيش اينجاس ك بابام يه خونه مبله روبرو خونشون خريده بودن منم كليداش برميداتشم ميرفتيم عشق و حال😂😂😂😂😂

اونموقع دوس پسرت بود چه دلی داشتی

دوست پسرم نبود 

راننده بابام بود بابامو ميرسوند دادگاه😂😂

همين الان هم سر نترسى دارم