2777
2789
عنوان

یه تجربه در مورد ازدواج

634 بازدید | 68 پست

سلام دوستای گلم مخصوصا اونایی که در شرف ازدواجن و هنوز نامزدن(نشون)من نمیدونم تو خانواده های شما رسم ها چطوره اما میخواستم در مورد رسم خانواده خودمون صحبت کنم من تو سایت بارها تاپیک های زیادی دیدم که در مورد اینکه با اقا پسری ازدواج میکنن تا نامزدی همه چیز خوب پیش میره اما تا عقد میکنن طرف شروع میکنه به اینکه من عروسی نمیگیرم و هزاران حرف و حدیث و استرس به وجود میاد بی احترامی هایی که میشه رو دیگه نگم!

ادم باید تو هر چیزی شرایط سخت بگیره تا طرف حساب کار دستش بیاد و بی ارزشت نکنه از معامله یه خونه گرفته تا ازدواج یه دختر که اینقدر مهمه مثلا ما تو کل فامیلمون رسم بر اینه که بعد از نشون نامزدی دختر رفت و امد داره با خانواده شوهر اونم شاید در ماه یه بار مثلا از صبح تا عصر میتونه بمونه خونه پدر شوهر و زود برگرده و اینکه رسم عقد اصلا نداریم و میذاریم تو سالن چند ساعت از جشن عروسی مراسمات رو اجرا میکنیم .مدت زمان نامزدی تا عقد هم ۷،۸ ماه بیشتر نیست که شناخت نسبی به وجود بیاد.

یا با وجود اینکه خیلی ها تو عقد حامله میشن و زندگیشون و عروسیشون و ابروشون میره اخه چه اصراریه عقد کردن و مشکلاتش و رو دادن به خانواده شوهر و موندن تو خونه اونا اصلا نمیتونم تحمل کنم اینقدر بی فکری و بی توجهی خانواده هارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسم سفت و سخت نداریم دیگه دختر عقد میکنه رفت و آمدش دست شوهرشه

البته یه سریا هستن همچنان با حرف پدرشون عمل میکنن

ماهم عقد بیشتر از چندماه قبول نداریم

برای نشون هم صیغه محرمیت نداریم😋😂یه راست عقد فقط

چه جالب وچقدر متفاوت ما که اصلا نامزدی نداریم سریع عقد وتازه مادرشوهرم میگفت اصلا خونه ما نیا چون دخترام هوس میکنن اونم دختر ۱۶ و۱۴ ساله ....هوس چی نمی دونم  ...

خلاصه بعد از عقد هم بسته با جهیزیه کی اماده باشه سریع میرن خونه خودشون

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
یا با وجود اینکه خیلی ها تو عقد حامله میشن و زندگیشون و عروسیشون و ابروشون میره اخه چه اصراریه عقد ک ...

اتفاقا من هفته بعد از ماه رمضون عروسی دعوتم تالار که عروس خانم ۷ ماهه باردارن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
الان مشكل چيه دقيقا؟🤔

مشکل اینه که وقتی عقد میکنن هی باید التماس شوهر کنن بیا مارو ببر سر خونه زندگیمون التماس واسه گرفتن یه جشن که اصلا موقع خواستگاری نگفتن نمیگیریم و یهو خرشون از پل گذشت و عقد کردن به دختر و خانوادش فشار میارن