2777
2789
عنوان

بزرگترین راز جهان

770 بازدید | 18 پست

تا حالا فکر کردین بزرگترین راز جهان که سعی دارن از افراد عادی مخفی کنن چیه؟؟

فقط تو اینترنت سرچ بزنین 

چیزهایی که آنها نمیخواهند شما بدانید کوین ترودو

میخایین بیشتر درباره ش بدونین 

و میخایین زندگیتون رو با این راز تغییر بدین و یه آدم موفق بشین و به هر چیزی که میخاین برسین؟؟

اگه واقعا دوس دارین

و شوق و اشتیاق دارین

و براتون خیلی جالبه

تو خصوصی بهم پیام بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوگل کردم این اومد

در سال 1988، شخصی به نام جک قاتل (Jack the Ripper) حداقل 5 زن را در لندن کشت و بدن آنها را به طرز فجیعی مثله کرد. او پس از ارتکاب این قتل‌ها، دست‌نوشته‌هایی طعنه‌آمیز برای اداره پلیس می‌نوشت و آنها را -به دلیل عدم توانایی در دستگیری‌اش- به گونه‌ای تحقیر می‌کرد. در انتهای این دست‌نوشته‌ها نیز نام جک قاتل مشاهده می‌شد.

نیازی به گفتن نیست که این شخص هیچ‌گاه دستگیر نشد. البته طی چند سال پس از آن، اشخاص زیادی در ارتباط با این قتل‌ها بازداشت شدند اما مشخص شد که هیچ کدام از آنها جک قاتل نبودند. چند سال پیش نیز کتابی منتشر شد که نویسنده آن معتقد بود جک قاتل یک زن است. نظریه‌ای که خیلی زود توسط کارشناسان رد شد. به هر حال، به نظر نمی‌رسد هویت واقعی جک قاتل هیچ‌گاه شناسایی شود و این راز یکی از بزرگترین رازهای حل نشده تاریخ باقی بماند.

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

اینکه انسان میتونه سرنوشت خودش رو رقم بزنه

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!

خوندم ولی چیززیادی دستگیرم نشد 

البته متوجه شدم ی مربی بوده در زمینه موفقیت و مولتی میلیاردر شده و بعدشم زندانی شده ب دلایل متعدد ک هیچکدوم قطعیت نداره

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
اطلاعاتی در این زمینه دارین؟

تا حدی

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!
علاقمند نشدی توام ازون روشها استفاده کنی واسه زندگیت؟

ببین من معتقدم که هر چیزی تو دنیا یه نوع انرژیه و ذهن ما انقدر قدرتمنده که هیچ کس فکرشو نمیکنه

مطمینا زندگی ما بازتاب ترس ها، امیدها، علایق و نفرت ماست برای هر چیزی فرکانس بفرستیم جذبش میکنیم

من تا حالا به چندتا از خواسته هام رسیدم و باوردارم بقیه هم هروقت زمانش برسه براورده میشن