2777
2789

7 ساله ازدواج کردیم و تا حالا به دلایل مختلف نرفتیم واسه بچه دار شدن، اما چند وقتی هست که من و شوهرم داریم بهش فکر میکنیم، اما من انگار از لحاظ ذهنی هنوز آماده نیستم، کلی سوال تو سرم میچرخه

اصلا واسه چی باید بچه داشته باشیم؟

انقد به این دوتایی بودنمون عادت کردم که همش فکر میکنم اگه بچه بیاد، این راحتی رو ازمون میگیره، راحتی تو لباس، حرف زدن و رفتار با هم. رابطه جنس ی،.. خلاصه اینکه خیلی مردد شدم،

میشه از تجربه هاتون برام بگین؟

کی آدم میفهمه آماده شده برای پدر و مادر شدن؟؟؟

خودمم، نه بیشتر نه کمتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بعد 7 سال دیر هم شده اگه همین الان هم نیت کنی شاید چند سال طول بکشه تا حامله بشی

بچه خیلی شیرینه و برای استحکام زندگی مفید 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

من الان یکساله دارم به این موضوع فکر میکنم

بزرگترین دغدغم تربیتشه

اما، بچه های کوچیکو که میبینم ، شیرین کاری هاشونو...

واقعا دلم میخواد بچه دار بشم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
به نظرم بعد 7 سال دیر هم شده اگه همین الان هم نیت کنی شاید چند سال طول بکشه تا حامله بشی بچه خیلی ش ...

واقعا؟؟؟

بچه های خواهر برادرهامو میبینم کلا انگیزه ام صفر میشه، انقد که اذیت میکنن

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
من الان یکساله دارم به این موضوع فکر میکنم بزرگترین دغدغم تربیتشه اما، بچه های کوچیکو که میبینم ، ...

منم همین طور، بچه های فامیل رو که میبینم و درد دل پدر مادراشون، میفهمم که چه مار سختیه تربیت درست بچه ها

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
32 عزیزم

ببین بچه شیرینی ها و سختی های خودشو داره

قرار نیست همه بچه ها فوضول و اذیت کار و بی ادب باشن

اما حس و حال بعد از بچه خیلی خاصه

نمیگم عاشقانه تره ....اصلا

در اصل جدی تر و پر مسئولیت تر از گذشته است

اما حواست به سنت باشه ...با این همه سال جلوگیری، بدنت آمادگی زیادی برای بارداری نداره، از من اینو قبول کن، تمام مردها بچه میخوان، مخصوصا اونهایی که میگن از بچه متنفرن، اونا بیشتر از بقیه عاشق بچه هستن

من خیلی این دوتایی هامونو دوست دارم    

منم همین

من خودم خیلی راضی نبودم ب. بچه انقدررر مادرشوهرو تو گوش شوهرم خوند ک اون مجبورم کزد

الان عااااشق پسرمم اما بهتره هروقت ک خودت امادگیشو داری اقدام کنی و اینک از نظر بدنی مطمین باشی ک مشکلی نداری ک بخای بازم صبر کنی

عزیزم دیگه چقدر دونفری حوصلتون سر نمیره من که دیگه خسته شدم از تنهایی 

گاهی سر میره حوصله ام، اما خیلی کم.. انقد عادت کردم به این راحتی دونفره که دلم نمیاد از دستش بدم

خودمم، نه بیشتر نه کمتر