2821
2789

سلام به روی ماهتون 

میخایم امروز لباسشوییمو نصب کنیم

ولی جفتمون هیچی سرمون نمیشه 

خودش ابو گرم میکنه  یا باید دوتا لوله سرد و گرم بکشیم جداگانه؟ 

بنظرتون فیلترهای رسوب گیر  ک نصاب ها توصیه میکنن به درد میخوره  یا فقط واسه پول به جیب زدنه؟  واقعا تاثیری داره؟ 

چیکار کنم ک لباسشوییم رسوب نگیره؟؟  اخه آبمون  خیلی رسوبات و املاح داره 

بعد  باید چ چیزایی بخرم  (بجز پودر لباسشویی)؟؟

کلا هرنکته ای درمورد لباسشویی میدونید بهم بگید  فداتون 😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت نصب نکن..دیگه خراب کنی قبول نمیکنن

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

اگه نمایندگی نصب نکنه گارانتیش بی ارزش میشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
اصلا خودت ن۱ب نکن زنگ بزن نمایندگی بیان

عزیزم  میخایم ی نصاب بیاریم  ولی نه از نمایندگی  

اخه این نمایندگی ها  فقط بلدن بتیغن  اخرشم هیچی رو ساپورت نمیکنن

ما نمیخایم نصاب نمایندگی بیاد   گارانتی تو ایران معنی خاصی نداره  میخان ازاد بیان

یک درصد بگو همین اول کار روشن نشع..نمایندگی اش باشه بهتره

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

مگه لباسشویی هم نمک میخواد؟

عزیزم معمولا لوازم برقیو از نمایندگی باید بیان نصب کنن وگرنه اگر مشکلی داشته باشه گارانتی شاملش نمیشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
ما نمیخایم نصاب نمایندگی بیاد   گارانتی تو ایران معنی خاصی نداره  میخان ازاد بیان

نه عزیزم لوازم برقی فرق میکنه ممکنه ایراد داشته باشه قطعه اش 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز