2777
2789

من دیگه بااین گرونی امیدی به خونه خریدن ندارم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

ایشالا هیچ غصه نخورید همه تون سال بعد خونه دارید خدایی ناامید نباشید منم فکر نمیکردم خونه دار شم اما خاست خدا بود ایشالا همه تون.از اون خونه خوشجلا داشته باشید هر چند خونه من کوچیکه اما مهم اینه از خودمونه باو یه سقف داشته باشیم مهم میس چند متری

کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من حاضرم خونم اندازه یه اتاق کوچیکم باشه امامال خودم باشه😣

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
من با دو اتاق و یه حموم دستشویی راضی ام  کاش بود😖

آره.بدم میاد از اجاره نشینی جرعت نداری توش راحت باشی از ترس اینکه چیزیش خراب نشه

یعنی میشه تصورش هم سخته برام

منکه کاملا نا امید شدم.قیمت پرایدم که رفته بالا دیگه به ماشین خریدنم امیدندارم😢😢

من خونه دارم ولی حسرت بچه به دلم مونده. این یکی خیلی سخت تره😔

انشاءالله که بچه دارم میشی