2777
2789
عنوان

ختنه با جراحی بهتره یا حلقه ؟؟

132 بازدید | 6 پست

سلام پسرم یک ماهشه و‌میخام دو‌ماهگی ختنش کنم ، ولی یسریا میگن جراحی به روش سنتی بهتره یسری میگن حلقه بهتره ، لطفا نظرات و‌تجربیاتتون‌ اگه تحقیق کردین میگین ! 

چون شنیدم ختنه خیلی مهمه برای بزرگسالی اگه خوب انجام نشه اختلال نعوذ میاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین روش ختنه که دکترها پیشنهاد میکنن حلقه هستش ...در سنین نوزادی باید انجام شه اما بزرگتر بشه دیگه نمیشه حلقه زد باید جراحی بشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من پسرم حلقه بود.زیر ۶ ماهگی بهترین روش حلقه است و حتما دکتر حاذق میخواد.ولی اگر دکترت خوب باشه بی اغراق میگم ک پسر من فقط و فقط یه ربع بعد انداختنوحلقه اذیت شد و دیگه هیچ دردی نداست در عین ناباوری دوساعت بعدش انقد پاشو تکون میداد حلقه اش داشت در میومد هیچ حس خاصی نداشت ولی یکی از دوستام سنتی بود پسر خواهرش میگفت هم چون بخیه داره احتمال عفونت اش بیشتر و مراقب میخواد هم بچه خودش بیشتر اذیته.و اینکه ختنه با حلقه از نظر زیبایی تمیز تر و صاف و صوف تره

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
خونریزی و درد نداشت ؟ اذیت نشد ؟

فقط وقتی آمپول بی حسی رو زد گریه کرد بعدشم حین ختنه داشت پستونک‌ میخورد هیچی احساس نکرد. نه عزیز دردش خیلی کم بود زود آروم میشد نگران نباش منم خیییلی میترسیدم

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ