2777
2789
عنوان

مهمونی

150 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

پدرزن خواهرزاده شوهرم مارو مهمون دعوت کرده چون تازه نامزد کردن سال اولشونه مهمونی گرفتن 

از این طرف هم من آی یو آی کردم و دکتر بهم گفته استراحت کنم یعنی تو خونه کلا استراحت مطلقم

تصمیم گرفتم نرم و چون نمیخوام کسی بدونه،میخوایم بگیم که مچ پام در رفته و نمیتونم بشینم و به این بهونه نرم 

از این طرف شوشو هم میگه حداقل من برم که بد نشه منم دلم زیاد راضی نیست احساس میکنم اونموقع باور نمیکنن حرفمونو 

شما بودین میزاشتین بره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره،،،بذار بره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب بزار بره اونا احترام گذاشتن دعوت کردن بهتره بره دیگه

اونموقع میگم یه وقت میگن اگه خانومت مریضه چطور ولش کردی اومدی مهمونی احساس میکنم ارزشم میاد پایین

به نظرم به خاطر احترام به دعوت همسرتون بره و بگه همچین مشکلی برای خانم پیش اومده نتونستن بیان و عذر ...

ممنون از راهنماییتون گلم نمیدونم چرا احساس میکنم اونموقع کوچیک میشم