2777
2789

سلام 

خانوما  دیروز خاله ی همسرم زنگ زده بهش و امشب دعوتمون کرده برای شام.به مادره همسرم و جاریمم زنگ زده.

ما اصولا  به خانم خونه زنگ میزنیم برای دعوت کردن.بعد خاله همسرم  گفته شماره منو نداشته در صورتی که  خودش عید گفت پروفایل تلگرامتو چک میکنم یا عید زنگ زد ببینه خونه ایم یا نه.به من زنگ زد.پس شمارمو داره.یعنی من انقد بی ارزشم که به خودم زنگ‌ نزده.آیا دلخوری من درسته؟

مورد دوم این که   همسرم خونه فامیل های من ۱۰ ونیم  شب میره.درست وسط سفره شام میرسیم  هر سِری...انگار فقط برای شام خوردن میریم.منم بهش گفتم طوری نیست   همون ساعتیه که خونه فامیلای من رفتی همون ساعت خونه خالت میریم.گفت نه پس من نمیرم و فلان و بیصال.الان حرف من غلطه؟فامیلای اون فامیلن ،فامیلای من نیستن؟همیشه طرف فک و فامیلشو میگیره .چه کنم به نظرتون.

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا اعصاب خوردی نداره  یعنی ارزش نداره

اخه هر سری  دعوا داریم سره فامیلاش.بخدا خونه فک و فامیلام سره سفره میرسیم یه ساعت بعده شامم پا میشیم

انتظار داره من  هر چی میگه گوش کنم.خب انصاف نیست که آخه.

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

همه مردا مث همن زیاد گیر نده بدتر سر خودت اعصاب خوردی میکنه یه شبه ولش کن

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

واسه زنگ زدن ک نه دلخوری نکن...مثلا امشب افطارخونه ی آجیم دعوتیم ولی شوهر خواهرم ب شوهرم زنگید..گه گداری من میزنگم دعوت میکنم..

ولی واسه زمان رفتن حق داری..جات بودم نمیگفتم دیر بریم انقدر کار میتراشیدم تا دیر میشد...شوهر منم اینطور بود بش ک گفتم قهر کرد بعد دیدم بی سیاستم هاا..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
کلا نرو اینبار

منم همینو گفتم 

گفتم  باید به من زنگ میزد.چون شاید من مهمون داشتم.مرد حواس پرته.باید به زن خونه زنگ زد.

گفتم خواستی بری مثل خونه فامیل من میری.فرق بی فرق.بخدا زور نمیگم.

ایندفعه دیدیشون به خاله همسرت شماره بده بگو خاله بیاین بزنین تو گوشیتون الان گفته بودین شماره منو ندارین من فکر کردم دادم بهتون چون گفته بودید پروفایلتونو چک کردم بعد نباید به همسرت بگی منم دیر میرم باید عمل کنی مثلا آماده شدنتون کش میدادی آرایش کردنتو حمام رفتنتو تمام مشکل با زنا بی سیاستیه به زبون میارین با پنبه سر ببر

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
اخه هر سری  دعوا داریم سره فامیلاش.بخدا خونه فک و فامیلام سره سفره میرسیم یه ساعت بعده شا ...

انصاف نیست ولی ارزش نداره به خاطر مردم اعصابتو خورد کنی.

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

در مورد اول بد به دلت راه نده عزیزم ممکنه شرایطی پیش اومده باشه که شمارت پاک شده باشه حساس نباش

در مورد دوم هم به جای لجبازی از سیاست خانومانه بهره بگیری بهتره

اتفاقا سر ساعت برو و بعدا تو یه موقعیت خوب با همسرت صحبت کن و بگو من برای خانوادت احترام قائل میشم پس لطفا توام به خانواده من احترام بزار و کاری کن منم احترام داشته باشم و فردا روزی کسی نگه فلانی فقط واسه شام میاد...

عزیرم لجبازی کردن رو هیچ مردی جواب نداده که همسر تو دومیش باشه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
واسه زنگ زدن ک نه دلخوری نکن...مثلا امشب افطارخونه ی آجیم دعوتیم ولی شوهر خواهرم ب شوهرم زنگید..گه گ ...

آخه شوهر خالش زنگ نزده که بگم اره مرد زنگ زده.خالش زنگ زده.دلخورم برای این حرکتش .ازونجایی که خالش کرم داره و میشناسم چه جور آدمیه.مثلا خواسته منو کوچیک کنه و بی ارزش.

در مورد اولی من زیاد اهمیت نمیدم به این موضوع ولی شما میگین ناراحت شدین میرفتین اونجا میگفتین خاله جان من شمارم عوض نشده همونه که عید تماس گرفتین اخه گفنه بودین شماره منو ندارین!!در مورد دومی خدایش زور داره منم حرصم میگیره😁😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...