2777
2789

بچه هاتون دخترن یا پسر؟

من بچه ی اولم 4 سالشه و پسره الان دومی رو باردارم اگر پسر باشه که باهم جور شن بهتره یا دختر باشه که هم دختردار باشم هم پسر دار؟همه میپرسن دلت میخواد چی باشه ولی من گیجم نمیدونم کدوم بهتره

در ضمن اینکه سالم باشه از همه مهمتره رو خودم میدونم ممنون از نظرهاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم دختر باشه بهتره تا جنست جور بشه. دختر همدم خیلی خوبیه و بودنش تو هر خونه ای لازمه. اگر 2تا پسر پشت سر هم داشته باشی تا وقتی بزرگ میشن داغون میشی. همش با هم دعوا دارن و شیطنت میکنن و ....

من میگم دختر باشه بهتره تا جنست جور بشه. دختر همدم خیلی خوبیه و بودنش تو هر خونه ای لازمه. اگر 2تا پ ...

اره اینم هست یک کم از شلوغی و شیطونی اون یکی هم کم میشه البته اگر برعکس نشه  

من دخترم دوسالو هشت ماهشه  پسرم ۴ ماهشه . بنظرم هم دختر داشته باشی خوبه هم پسر . اینجوریم باهم ...

این بارداریم که خیلی با اون یکی فرق میکنه ولی حس میکنم اینم پسره کاش هرچی بود باهم جور شن دعوا و اینا نباشه تو خونه 

مگه دست شماخخخ من هردو پسر  اول ناراحت شدم ناشکری کردم وسنو گفت کیست کرویید ۴ماه گریه کردم تا۸ماهگی که گفتن بچه سالمه همون فرق نداره بهترین حرف انشالله  سالم باشه

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
این بارداریم که خیلی با اون یکی فرق میکنه ولی حس میکنم اینم پسره کاش هرچی بود باهم جور شن دعوا و این ...

بین همه بچه ها دعوا هست چه هم جنس چه غیر هم جنس ربطی نداره به جنسشون😍 انشااله هرچی که دوس داری باشه

مگه دست شماخخخ من هردو پسر  اول ناراحت شدم ناشکری کردم وسنو گفت کیست کرویید ۴ماه گریه کردم تا۸م ...

ممنون آره فرق که نداره منم نمیتونم تغییری توش ایجاد کنم ولی خب همه میپرسن ولی من واقعا نمیدونم کدوم بهتره .

ممنون آره فرق که نداره منم نمیتونم تغییری توش ایجاد کنم ولی خب همه میپرسن ولی من واقعا نمیدونم کدوم ...

فقط بگو سالم باشه خیلی سخت خودتوعده بدی یک چی دیگه بشه ب

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است