2777
2789

Ⓢⓐⓡⓐ:

🌻سلام مومنین عزیز  🌻

👌جهت استخاره ومشاوره

👌در ماه مبارک رمضان یک ساعت  بعد از افطار  تا ساعت ۲۳( یازده شب) میتوانید

👌با شماره همراه اینجانب

۰۹۱۲ ۷۵۸ ۱۲۲۷

👌و همچنین شماره رایتل ۰۹۲۲۷۱۹۵۱۳۳

تماس حاصل فرمایید

👌استخاره بدون هزینه میباشد

👌جهت تعبیر خواب پیام از طریق تلگر ام ارسال شود و آخر شب پاسخ داده خواهد شد

دکتر  علی حسین شریفی

@AlihoseinSharifi

🌻با ما در کانال امام زمان عجج همراه باشید🌻

@radepayiazemam

https://t.me/joinchat/AAAAAD-V2xxWRuUVbg5vMQ

تیکر دوسالگی پسرمه

عزیز دلم خوابتو اصلا جایی تعریف نکن

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اون ظرفی که بهت داد مال خودته.یعین برای خودته و تو صاحبش میشی یعین یه پولی یا مالی بدست میاری . ولی مس تو خواب تعبیر زیاد داره. که یکیشون مال و مناله. رنگش هم مهمه اگه دیدی زرد .بیماری بوجود میاد و اذیت میشی اگه رنگ دیگه ایی داره مثل سرخ میتونه مال باشه و یا اینکه کسی بهت فشار بیاره حالا به هر طریقی. ولی در کل اگه قصد داری با کسی شریک بشی تجدید نظر کن و مراقب دوستات و اطرافیانت باش تو روابطت هم یکمی سخت گیرتر باش. ولی هدیه گرفتن در کل خوب

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اگر اون ظرفی که بهت داد مال خودته.یعین برای خودته و تو صاحبش میشی یعین یه پولی یا مالی بدست میاری . ...

ممنون اره مال خودم بود ورنگشم سرخ بود مرسی ازتعبیرت

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
ممنون اره مال خودم بود ورنگشم سرخ بود مرسی ازتعبیرت

انشالله که مالی بدست میاری گلم. ولی در کل مراقب اطرافیانت باش. پخصوصا دوستات

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !