2777
2789

سلام دوستان صبح بخیر. دختر دو سال و نیمه اس و از دو سالکی وزن اضافه نکرده. دکتر گفت شیر خشک بدی خوبه. 

بب جونیور خریدم لب نزد. (خودم هم طعم کردن از گلوم پایین نرفت خیلی بد بو بد مزه بود )

تعریف نیدو رو خیلی شنیدم ( نیدو عسلی و بزرگسال )

حالا میخوام ببینم کسی طعم کرده ؟چون گرونه میترسم بخرم و لب نزنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهر شوهرم که راحت میخورد میگفت باباشم دوست داره همینجوری راه میره میخوره

شیر خشکی بوده از اول ؟ 

شوهر خواهر شوهرت خشک میخوره یا ترکیب میکنه با اب؟ 

اخه خوردن پودر شیر خشک برای بزرگسالان عموما لذت بخشه😅😅

شیر خشکی بوده از اول ؟  شوهر خواهر شوهرت خشک میخوره یا ترکیب میکنه با اب؟  اخه خوردن پود ...

پودرشو میخوره

نه شیر مادر

بعد ببین برا وقتایی که بزرگتر شده بود شیشه نمیگرفت دیگه در میرفت شیر ازین کوچولو نی دارا دوست داشت براش میخرید میخورد بعد بالاش رو باز میکرد شیر خشک میریخت میبستش با نی میداد دستش اونم با لذت میخورد🤣 فکر میکرد همونه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
پودرشو میخوره نه شیر مادر بعد ببین برا وقتایی که بزرگتر شده بود شیشه نمیگرفت دیگه در میرفت شیر ازی ...

پس حتما خوش طعمه ..بب جونیور افتضاح بود من نمیتوستم قورت بدم تو دهن مونده بود 😂😂😉

میتونی بپرسی از کجا میخره. من یه پیجی تو اینستا پیدا کردم ولی نگرانم از تاریخش و ...ممنون میشم کمکم کنی.

راستی سن دقیق و وزنش رو میدونی؟

پس حتما خوش طعمه ..بب جونیور افتضاح بود من نمیتوستم قورت بدم تو دهن مونده بود 😂😂😉 میتونی بپرسی ا ...

۳ سالشه نزدیک ۱۴ کیلو بود 

اونا از عسلو میخریدن

ولی پیج خودم میتونم معرفی کتم که ازش برا دخترم خرید میکنم و راضی ام تهران هست

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋