2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم عشقه

256 بازدید | 16 پست

شماهایی که از خواهر شوهراتون مینالید خواهرشوهراتون چجورین یا کلن خانواده شوهرتون من که اصلا حس نمیکنم خواهر شوهرم خواهرشوهرمه از بس که ماهه مادر شوهرمم بیشتر از مادره خودم بهم محبت میکنه مشکلتون چیه دقیقا :/

من کلا خواهرشوهر ندارم

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          

معلومه ک پسری قصد مردم ازاری داری

یا اینکه از اونا فقط یه سنگ قبر نصیبت شده

در هر دو صورت بدون ک از هفت دولت ازادی

و خداوند تورو عاقبت بخیر کرده خخخخخ

والا وگرنه هردو اژدها دو سرن

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک پسری قصد مردم ازاری داری یا اینکه از اونا فقط یه سنگ قبر نصیبت شده در هر دو صورت بدون ک ا ...

خخخ چ ربطی به پسرر بودن داره نه بابا دور از جونشوون البته 

البته خودمم کم نمیزارم تو محبت براشون همسری سربازه بهشون زنگ نزنه یاداوری میکنم که زنگ بزنه بیاد پیشه من همش میگم بریم خونیه مامانینا چند وقته ندیدنت دلتنگن و این جور چیزا 

یکی از دوست داشتنی هام اینکه با خواهر شوهرام برم خرید و اینکه وقتی خونه پدرشوهرم هستیم تا نماز صبح حرف بزنیم ،اتفاقای خنده دار تعریف کنیم و بخندیم.

البته نمیدونم شایدم واقعا خوبن ک رابطه امون خوبه اگه خوب نبودن الان شرایط جور دیگه ای میشد.

خب پس تو که تو عقدی بقیه رو زیر سوال نبر که چرا میگن خواهر شوهر اله و بله ....

هنوز ۵ ماهه عقدی بذار به سال برسه.. بذار بری خونت یک سالی بگذره اونوقت میخونم تاپیکاتو!! خواهر شوهر من ۸ ماه تو عقدم یک سالم بعد عروسیم یه جوری رفتار کرد که از خواهرمم به من نزدیک تر شده بود.. بعدش فهمیدم فقط خواسته از زندگیم سر در بیاره.. و شد همون افعی دو سر

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..