2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 26569 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکاری دارین شما؟

دهن شمام تلخ میشه؟

اول اینکع سعی کن به پهلوی چپ بخوابید

دوم من خودم رفتم پیش دکتر طب سنتی به من گفت حجابت خوبه برات ولی من خودم به شخصه از حجامت میترسم...

سوم اینکع به من گفت عسل بخور... ... خودم صبحا که از خواب پا میشم قبل هرچیز یه قاشق عسل میزارم دهنم...تا یه ساعت چیزی نمیخورم.... 

بعدش از غذاهایی که طبع سرد دارن زیاد استفاده نکن مثل گوشت گوساله.. گوشت مرغ و ماهی...ماست و لبنیات‌...آب سرد به هیییییچ عنوان نخور...

از غذاهای گرم استفاده کن

اگه مجبور شدی گوشت های با طبع سرد بخوری از ادویه های گرم استفاده کن مثل فلفل پودر سیر زعفران زنجبیل دارچینو ایناااا

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
دهن شمام تلخ میشه؟ اول اینکع سعی کن به پهلوی چپ بخوابید دوم من خودم رفتم پیش دکتر طب سنتی به من گف ...

آره من هم دهنم تلخ و خیلی وقتها بد مزه س

حجامت جای خاصی انجام بدم یا همون حجامت معمولی؟

همیشه هست اگه چند ساعت معده م خالی باشه دیگه خیلی شدید میشه

به نظرم برین دکتر گوارش، هم برا عفونت معده و هم برا تشخیث رفلاکس. اگه نشد، اون موقع برین طب سنتی. علایم دیگه ای ندارین؟

خیلی 
آره من هم دهنم تلخ و خیلی وقتها بد مزه س حجامت جای خاصی انجام بدم یا همون حجامت معمولی؟

من حتی الانم دهنم تلخخخخخخ 

بااینکه چایی نبات خوردم

اونو دیگه نمیدونم ولی فکرکنم همون حجامت عام باشه

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
آره من هم دهنم تلخ و خیلی وقتها بد مزه س حجامت جای خاصی انجام بدم یا همون حجامت معمولی؟

اگه دهنتون تلخ و بدمزه اس ( مخصوصا صبح ها) به احتمال خیلی زیاد رفلاکس دارین. تا حالا داروی آنتی رفلاکس خوردین؟

خیلی 
به نظرم برین دکتر گوارش، هم برا عفونت معده و هم برا تشخیث رفلاکس. اگه نشد، اون موقع برین طب سنتی. عل ...

راستش این قضیه خیلی وقته همراهمه حدود یک سالی هست که ریفلاکس دارم اما خیلی قبل از اون دچار بوی بد دهان شدم ، رانیتیدین مصرف میکنم برای ریفلاکس

من خودم این مشکلو دارم یکی از دوستام گفت قرص مترونیدازول بخور خوردم اتفاقا بوی بد دهنم از بین رفت

اما متاسفانه نمیشه همیشه این قرصو خورد عوارض داره

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را