2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

26556 بازدید | 58 پست

به نظرتون علتش چی میتونه باشه وقتی نه مشکلات لثه و دندان دارم ونه مشکل معده ولی همیشه دهانم بد بو هست و این قضیه اطرافیانم رو آزار میده از دوران نوجوانی اینطور شدم خیلی اذیتم ، همه ازم فاصله میگیرن مدام مجبورم یه چیزی بخورم یا آدامس بجوم ، روزه که اصلا نمیتونم بگیرم ، خودم احساس میکنم بدنم احتیاج به پاکسازی داره یا اینکه شاید کبدم کم کار باشه نمیدونم چه دکتری برم به نظرتون دکتر طب سنتی موثره برم؟ 

شوهرم برام پیام میفرسته راهکارهای خوشبو شدن دهان

خدایا کمک کن دهانم خوشبو بشه خیلی درد بدیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میکروب معده داری.یکی از کاربرا مشکل شمارو داشت آزمایش خون داده بود آخرش میکروب معده داشت با دارو حل شده بود

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

موقع مسواک زدن

آروم با مسواک تون  روی زبون تون رو هم  مسواک بکشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

استارتر از استادم شنیدم صبر زرد و بعد یه هفته صبر سیاه رو بذار زیر زبونت نیم ساعت روزی یه بار،اب دهنی که نیاد رو قورت بده،میگفت صددرصد خوب میکنه بوی دهنو،از عطاری بگیرش امتحان کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋