اره عالی بودن واقعا پرستاراش مثل پروانه دورت میچرخن فوق العاده خوش برخورد تمییز من حتی چون پره اکلمپسی بودم تا 24ساعت نذاشتن بعد زایمان زائو دیگه ای بیاد اتاقم که فشارم بالا نره اذیت نشم خدماتش عالی بود مرتب رسیدگی میکنن
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
حتی تا دو ماه بعد زایمان پیگیرم بودن مشکلی نداشته باشم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من بیمه تکمیلی بودم 96شد سیصد فیلم برداریم داره بخوای