2777
2789
عنوان

تورو قران بیایین کمکم کنین خستم

207 بازدید | 15 پست

سلام شاید بعضی هاتون تاپیک های قبلیمو خوندین و میدونین مشکلم چیه

من عقدم یه شوهر خیلی خسیس دروغگو و بسیار بسیار شکاک دارم که همه جور تهمتی میزنه و الکی از زبون من همه جور حرف دروغی میزنه و اصرار داره که تو فلان حرفو گفتی که گفتی

من خسته شدم ازین رفتارش اما چن هفته پیش باباش اومد منو برد خونشون اما پسره اصلا محل نداد و یه خوش امدگویی سرد گف منم چون به همه گفته بود که من ازش گوشی اپل خواستم در حالی که نخواستم گوشیمو از لجم خاموش کردمو گفتم نمیخوام استفاده کنم بعد سه هفته هس نیومدن دنبالم امروز مامانش زنگزده همه چی گفته به خواهرم گفته من اگه دختری مثل اون(یعنی من)داشتم گوششو میکشیدم نصیحتش میکردم و کلی حرفای دیگه من چیکار کنم؟یه ازدواج ناموفق هم داشتم قبل این

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😕خب برین پیش مشاوره...

قبلا بهش گفتم گفت من دیوونه نیستم امروز مامانش به خواهرم گفته که برن مشاوره این همه قهر طبیعی نیسکه اصلا اشتباه های پسرشونو نمیفهمن😢

قبلا بهش گفتم گفت من دیوونه نیستم امروز مامانش به خواهرم گفته که برن مشاوره این همه قهر طبیعی نیسکه ...

خب ازخداتم باشه گفته برین مشاور برو حتما و بخواه که اونم بیاد ببین مشکل کجاست اگه هم مشکل بدی بود بدون اینکه به شکست قبلیت تو اردواج فکر کنی تصمیم بگیر گلم...تو که نباید بخاطر قضاوت بقیه یه عمر بسوزی و دم نزنی ...ولی امیدوارم با مشاوره مشکلت حل بشه...این چیزایی که گفتی شما راهش فقط مشاوره اس‌...نه صبرکردن جواب میده نه سیاست نه صبوری...

خب ازخداتم باشه گفته برین مشاور برو حتما و بخواه که اونم بیاد ببین مشکل کجاست اگه هم مشکل بدی بود بد ...

باشه عزیزم مرسی بابت پاسختو کمکت امیدوارم به حاجتت برسی❤

عزیز جان اگر انقدر مطمئنی از نادرست بودنش و اذیت میشی قطعا توی عقد جداشی بهتر از اینه که پیش بری و بعداً...

با مرد خسیس دروغگو شکاک تازه اونم تو عقد که همه ظاهراً گل وبلبلن.... مگه میشه زندگی کرد؟!