2777
2789
عنوان

خسته شدم هر کاری می کنم موهام بلند نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 40 پست
من همین جا یه محلولی یاد گرفتم دارم استفاده میکنم چنددروزه خیلی تعریفشو خوندم، روغن زیتون +روغن نارگ ...

حنا که روی مو رنگ میده

چجوری میزارید روی سر؟

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

حنابزار با گیاه وسمه ک قرمزم نشه میشه یا مشکی یا قهوه ای رشد موهای منم متوقف شده بود حنا گذاشتم بلند شد 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین جا یه محلولی یاد گرفتم دارم استفاده میکنم چندروزه خیلی تعریفشو خوندم، روغن زیتون +روغن نارگی ...

چجوری بذاریم؟؟

تاثیر واسه موخوره ام داره؟؟

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
یک بار این محلول رو زدم موهام رنگ حنا گرفت با بدبختی پاک کردم

عجیبه، من چند روزه استفاده میکنم یک ذره هم رنگ نگرفته هر کیم استفاده کرده بود میگفت رنگ نگرفته 

آموزش قانون جذب👈🏻💏💍💎🎁✈🏕💰💵💲
یک سالی هست. البته فکر کنم دو سه ماهه اخیر یک دو سه سانت باند تر شده. 

چون هی نگاه میکنین احساس میکنین اصلا بلند نشده مو تو بازه ی زمانی دو تا 3 سال خودشو نشون میده

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  

گیاه شاه تره مخصوص پوست و مو مامانم از عطاری گرف مثه اویشن دمنوششو درس کرد بعد از صافی ردش کرد ریخت تو شیشه حالا هر وقت حنارو میخوام بزارم با شاه تره خیس میکنم دوتام زرده تخم مرغ میزنم یه کمم اب گیاه وسمه رو اضافه میکنم ک قرمز نشه قهوه ای سوخته درمیاد جای وسمه  گیاه روناس هم میشه 

هم ریزش موهام قطع شده هم بلندشده

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)