2777
2789
عنوان

بدنسازها... فیتنس کارا...

174 بازدید | 12 پست

سلام خدمت همه... 

کسی هست درکنار ورزش مکمل حجم عضله مصرف کنه؟؟؟؟ 

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل از ورزش سیب زمینی پخته میخورم. بعداز ورزش یا سفیده تخم مرغ یا حبوبات

چقد قبلش و چقد بعدش؟؟ 

منظورم چقدر زمانه؟ 

خیلی تاثیر داشته تو عضله سازی؟ 

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
اثر داشته؟

تازه یه هفتس دارم میخورم. 

میخواستم ببینم کسی میخوره ایا عوارض نداره! 

چقد قبلش و چقد بعدش؟؟  منظورم چقدر زمانه؟  خیلی تاثیر داشته تو عضله سازی؟

سیب رو توخونه میخورم... بقیه را میبرم باشگاه.. البته زیاد نمیکنم اینکارو. حوصله ندارم دائم پخت و پز جداگونه کنم

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
قبلش فقط یه قاشق عسل بعد از تمرین هم پروتئین

من کربو پروتئین میخورم قبل و بعدش.  یه قرص عضله سازی هم هس میخورم

یک ساعت بعد تمرینم سیب زمینی تخم مرغ یا لوبیا میخورم

سیب رو توخونه میخورم... بقیه را میبرم باشگاه.. البته زیاد نمیکنم اینکارو. حوصله ندارم دائم پخت و پز ...

مرسی😘