2777
2789
عنوان

تورو خدا بياين راهنماييم كنين

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 27 پست
اره دوسم داره حتي بعد ازدواج فهميد اونو دوس داشتم و قبلا دوس پسر داشتم همه چي رو فهميد با اين همه بخ ...

خب پس خوشبختی بخدا خیلیا حسرت یه همچین زندگیو رو دارن زندگیتو کن چون اگه بخوای به اون فکر کنی در حق شوهرت بد کردی 

مامان شدم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گفت بیا خونمون؟؟

بعد ١٠ سال بهش پيام دادم قبل ازدواج كفتم همه چي رو بركشت كفت تو مريضي اكه بهت احترام ميذارم چون بيماري منم ناراحت شدم بعد كفت لبات خوشكله تورو خدا عكستو وردار كلي از اين حرفا بعد كفت عكس با ساپورت بده بعد كفت فردا بيا خونمون با هم حرف بزنيم در مورد خودمون منم دوست دارم كفتم بيا بيرون كفت مه فقط خونه منم نرفتم

اره دوسم داره حتي بعد ازدواج فهميد اونو دوس داشتم و قبلا دوس پسر داشتم همه چي رو فهميد با اين همه بخ ...

چ مرد بادرک و شعوری. اگر شوهر من بود ک منو قیمه قیمه میکرد بعدشم طلاقم میداد

بعد ١٠ سال بهش پيام دادم قبل ازدواج كفتم همه چي رو بركشت كفت تو مريضي اكه بهت احترام ميذارم چون بيما ...

وااااای اگر من جای تو بودم یه تار موی شوهر مغرورمو با این ادم عوض نمیکردم. 

خیلی دختر عاقلی بودی ک نرفتی خونشون. فقط خواست باهات حال کنه بعدشم بگه برو. بعدش تو هم نابود میشدی. چون همیشع تو ذهنت باهاش خیال پردازی کردی ایقد عاشقش شدی ‌ . اصلا سعی کن نبینیش و تو ذهنتم بهش فکر نکن . من جای تو باشم هر وقت هم ک خوابشو ببینم میرم صدقه میندازم

خیلی دختر عاقلی بودی ک نرفتی خونشون. فقط خواست باهات حال کنه بعدشم بگه برو. بعدش تو هم نابود میشدی. ...

ميكم وقتي مياد تو خوابم شايد بهم فكر ميكنه نميدونم اه نابودم دو روزه