من دوساله ازدواج كردم دوران عقد كه زياد دوسش نداشتم بعد ازدواجم يكم بهتر شدم اما هيچ وقت وابسته نشدم وقتي نيس نميكم كاش بود هميشه فكر ميكنم اكه طلاق بكيرم بهتر از اين ميشع چي كار كنم البته اينم بكم يكي ديكه رو دوس داشتم دورادور بهش كفتم ولي پسم زد ولي چشم مونده دنبالش چيكار كنم من دارم ديوونه ميشم زندكيم از اون پسره كه حالا ازدواج كرده بهتره اما زنشو ميدينم ميكم كاش روزي به جاي تو باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد ١٠ سال بهش پيام دادم قبل ازدواج كفتم همه چي رو بركشت كفت تو مريضي اكه بهت احترام ميذارم چون بيماري منم ناراحت شدم بعد كفت لبات خوشكله تورو خدا عكستو وردار كلي از اين حرفا بعد كفت عكس با ساپورت بده بعد كفت فردا بيا خونمون با هم حرف بزنيم در مورد خودمون منم دوست دارم كفتم بيا بيرون كفت مه فقط خونه منم نرفتم
خیلی دختر عاقلی بودی ک نرفتی خونشون. فقط خواست باهات حال کنه بعدشم بگه برو. بعدش تو هم نابود میشدی. چون همیشع تو ذهنت باهاش خیال پردازی کردی ایقد عاشقش شدی . اصلا سعی کن نبینیش و تو ذهنتم بهش فکر نکن . من جای تو باشم هر وقت هم ک خوابشو ببینم میرم صدقه میندازم