2777
2789
عنوان

تورو خدا بياين راهنماييم كنين

138 بازدید | 27 پست

من دوساله ازدواج كردم دوران عقد كه زياد دوسش نداشتم بعد ازدواجم يكم بهتر شدم اما هيچ وقت وابسته نشدم وقتي نيس نميكم كاش بود هميشه فكر ميكنم اكه طلاق بكيرم بهتر از اين ميشع چي كار كنم البته اينم بكم يكي ديكه رو دوس داشتم دورادور بهش كفتم ولي پسم زد ولي چشم مونده دنبالش چيكار كنم من دارم ديوونه ميشم زندكيم از اون پسره كه حالا ازدواج كرده بهتره اما زنشو ميدينم ميكم كاش روزي به جاي تو باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اگر طلاقم ک بگیری و باهاشم ازدواج کنی بعد مدتی تب عشق میخابه و عادی میشه . بمون سرزندگیت . ا ...

از بچكي خيلي دوسش داشتم خيلي زياد باهاش زندكي ميكردم تو فكرم اما منو نخواست يعني كفت اول بيا خونمون منم نرفتم ناسلامتي فاميل بود

خوبه اما اوني نيس كه من ميكم از مادرش با تمام وجودم متنفرم خودشم خيلي مغروره 

این حرفو نزن چقد ما زنا از خانواده شوهر غول میسازیم . ادم مادر خودش ۱۰۰ تا حرفم بش بزنه میبخشه ولی چرا حاضر نیستیم ما مادر شوهر راه بیایم؟؟ یخورده لطافت یخورده هم سیاست همه چیزو حل میکنه

این حرفو نزن چقد ما زنا از خانواده شوهر غول میسازیم . ادم مادر خودش ۱۰۰ تا حرفم بش بزنه میبخشه ولی چ ...

وقتي مادرشوهرت بركرده بكه حيف من تورو كرفتم بهت نون دادم خوب خودتو انداختي به پسرم ديكه چه محبتي