2777
2789
عنوان

کادو برای پسر بچه 4 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6859 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشین کنترلی ی کوچیک میشه با این پول..کلا پسرا عشششق ماشینن ی سه ساله دارم فققط ماششین دوست داره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من خودم ترجیح میدم وسیله ای اموزشی باشه یک پک کامل کتاب های رنگ امیزی و اموزشی با ی بسته مداد رنگی

مرسی گلم

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
من خودم ترجیح میدم وسیله ای اموزشی باشه یک پک کامل کتاب های رنگ امیزی و اموزشی با ی بسته مداد رنگی

خوب بچه ترجیح نمیده:

بچه زیر 7 اموزش نداره

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
ماشین یا هلیکوپتر کنترلی حدود ۱۵۰ هست ولی به نظر من کارت هدیه همین قیمتی بگیری بهتره 

مرسی عزیزم😘

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
عزیزم من پسرم 4 سالشه شوهرم واسش ازین ماشینایی گرفت ک میشه بازش کرد بعدم با پیچ و مهره محکمش کرد. نم ...

چه عالی ممنون😗

چندتا اسباب بازی فکری و توپو وسیله مسیله و  این چیزا بگیر هرچی تعداد کادوها بیشتر باشه بچه بیش ...

باشه ممنونممم😙