يه مدت پيش،من ديدم شماره دختري كه حالا قبل از من به ازدواج باهاش فكر ميكرده ولي خب بنا به دلايلي نشده و در حد يه پيشنهاد بين خانواده ها بوده (خواستگاري هم نشده) و اينكه اين خانم هم ميشه دختره خواهرشوهره خراهرشوهرم(يعني يه فاميلي دوري هم دارن،ببخشيد كه پيچيده شد) رو با يه اسم ديگه تو گوشيش سيو كرده بود،كه البته منم شماره اين خانم رو هم داشتم و استاتوسايي كه تو وات رو هم ميذاشت ميديدم،بچه ها همسر من از هر نظر كه بگم خوبه،خيلي محبت ميكنه و يه درصدم فكر نميكردم كه بخواد همچين كاري بكنه..خلاصه بهش گفتما يعني دعوا كردم اونم گفت از سر كنجكاوي بوده وتمام...منم ديگه ادامه ندادم،حالا دوباره ديدم تو تل شماره به اسم اول اون خانم (N) سيو شده،بهش گفتم ميگه همون يك بار بوده ولي اكانتش از تل پاك نشده..ولي دفعه قبل با يه اسم ديگه سيو شده بود باNنبود..يعني دو بار اينكارو كرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.