بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
تقویتیه، ولی نمیدونم برای خانومای شیر ده هم هست یا نه
ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مولتی ویتامینه کلسیم زینک منیزیم داره از کارخونه مولتی دیلی من فک نکنم ب لاغر ...
واسه لاغری که شیردهم هستم چه قرصی مصرف کنم میدونی؟
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
دارای کلسیم و منیزیم و روی و کمی ویتامین Dهستش لاغر نمیکنه اما خیلی دکترا تو رژیم میدن که بدن کمبود پیدا نکنه .. برای شیردهی ضرر نداره فقط ممکنه طعم شیرتو تغییر بده ...اگه خوردی و دیدی بچت شیر نمیخوره قطعش کن