2777
2789

قرص لاغریه چیه ؟؟؟میتونم واسه لاغر شدن بندازم زرر نداره شیرده هستم

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

این قرص لاغری نیست، کلسیم و منیزیم و زینکه

تقویتیه، ولی نمیدونم برای خانومای شیر ده هم هست یا نه

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامینه  کلسیم زینک  منیزیم  داره از کارخونه مولتی دیلی من فک نکنم ب لاغر ...

واسه لاغری که شیردهم هستم چه قرصی مصرف کنم میدونی؟

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

فک کنم مال حامله هاس پریناتاله احتماله ۹۰ درصد

من ظرفش سفید بود میخوردم تو حاملگی

ن اصلا ضرر نداره خیلیم عالیه بخور کلا ویتامینه دیگه روش نوشته کلسیم منیزیم زینک اینا ویتامینن

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

دارای کلسیم و منیزیم و روی و کمی ویتامین Dهستش لاغر نمیکنه اما خیلی دکترا تو رژیم میدن که بدن کمبود پیدا نکنه .. برای شیردهی ضرر نداره فقط ممکنه طعم شیرتو تغییر بده ...اگه خوردی و دیدی بچت شیر نمیخوره قطعش کن

واسه لاغری که شیردهم هستم چه قرصی مصرف کنم میدونی؟

نمیدونم عزیزم

اما اگه رژیم داری حتما مولتی ویتامین باید بخوری ک پوستت صورتت بد نشه و ریزش مو شدید تر نشه

یادم تورو فراموش..
دارای کلسیم و منیزیم و روی و کمی ویتامین Dهستش لاغر نمیکنه اما خیلی دکترا تو رژیم میدن که بدن کمبود ...

من هرکدومو جداگونه مبخورم طعم شیرمو عوض نکرده خداروشکر

فک نکنم طعم شیر عوص شه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍