2777
2789
خودتون انقدر دير رفتين؟

نه دکترم تو مطب سونو میکرد دستگاه اونم صدا پخش نمیکرد 😂هربار میگفتم ضربان قلبشو میخوام بشنوم میگفت من دارم میبینم ضربانشو.تو غربالگری که سونو بیرون رفتم شنیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم الان هفته دوازدهمم ،منتظر غربالگریم بلکه جنسیتشم بهم بگن دکتر😌

انشاءالله كه سلامت باشه و هر ني ني كه دوس داري خدا بهتون بده

برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
تا پونزده چجوري صبر كردين؟

برای سنو تشکیل قلب رفتم ولی دکتر برام صداشو نذاشت 😕😕 بعد پانزده هفتگی رفتم  دکتر دیگه برام صداشو گذاشت تو سنو همه اجزای صورتشو نشونم داد جنسیتشو گفت 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه دکترم تو مطب سونو میکرد دستگاه اونم صدا پخش نمیکرد 😂هربار میگفتم ضربان قلبشو میخوام بشنوم میگفت ...

اي جااانمم

برای سنو تشکیل قلب رفتم ولی دکتر برام صداشو نذاشت 😕😕 بعد پانزده هفتگی رفتم  دکتر دیگه برام صد ...

عزيز دلممم

عزيز دلممم

تازه هر وقت بهداشت میرفتم ضربان قلبش برام میگرفت صداشو ضبط میکردم بعد روزا تو خونه برای خودم میذاشتم یه عالمه انرژی میگرفتم از بودن دخترم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یادم نیس یا ۷ بود یا ۸ ولی خیلی خوشحال شدم مامانمم باهام اومد داخل اتاق دکتر من پشت پرده بودم صداش ک اومد بلند گفتم مامان میشنوی ای جانم خدایا شکرت بعدشم از رو تخت بلند شدم و بدون اینکه دکمه شلوارمو ببندم اکمدم بیرون هی میگفتم مامان شنیدی اونقدر بلند گفنه بودم ک اوندم بیرون بقیه تبریک میگفتن 😂😂😂😂هنوزم یادمه اندازه یه کنجد بود پسرم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
یادم نیس یا ۷ بود یا ۸ ولی خیلی خوشحال شدم مامانمم باهام اومد داخل اتاق دکتر من پشت پرده بودم صداش ک ...

آخه بمن گفته بودن خارج از رحم ممکنه باشه رفتم خوابیدم سر تخت دکتره شروع کرد ب معاینه گفتم بچه هست اونم مهربون گفت بله که هست گفتم قلب قلب قلب چی داره؟ گفت بلللللللله بعد صداشو گذاشت نشونم داد😍😍😍

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟